Încărcătorul solar GoSun EV oferă 15 kWh/zi mașinilor electrice

Autor: EVmarket Romania
GoSun EV Solar Charger incarcator solar

Mașinile electrice au în continuare avantaje mari față de cele pe combustie. Pe lângă faptul că nu mai plătiți sume mari pentru revizii, le puteți încărca gratuit de la soare cu ajutorul unor accesorii noi, precum încărcătorul solar portabil GoSun EV Solar Charger.

Încărcătorul solar GoSun EV este conceput pentru a vă menține vehiculul electric sau plug-in hybrid alimentat oriunde și oricând.

VIDEO: O soluție revoluționară de încărcare

Încărcătorul solar GoSun EV este un sistem de panouri solare montat pe plafon, proiectat pentru a se potrivi oricărui vehicul electric sau hibrid.

Indiferent dacă conduceți un sedan sau un SUV, acest încărcător solar versatil oferă până la 1200 W (1,2 kW) de energie solară atunci când este complet extins. În 12 ore, mașina electrică poate primi 15 kWh.

Capacitate de încărcare continuă

Chiar și atunci când încărcătorul solar este închis, acesta produce în continuare 200 de wați, astfel, mașina electrică continuă să se încarce pe tot parcursul zilei.

Opțiuni de alimentare versatile

Echipat cu mai multe porturi de alimentare, inclusiv porturi de 110 V AC, 12 V DC și USB A & C, încărcătorul solar GoSun EV poate alimenta diverse dispozitive, de la laptopuri și smartphone-uri până la frigidere portabile și echipamente de camping.

Unele dintre caracteristicile remarcabile ale încărcătorului solar GoSun EV este ușurința montării/demontării și greutatea redusă, de doar 32 de kg.

VIDEO: 624 de km cu o Tesla Model Y Long Range cu o singură încărcare

Sistemul vine pre-asamblat și poate fi montat pe portbagajul vehiculului în doar 20 de minute.

Încărcătorul solar GoSun EV este construit pentru a rezista la viteze de până la 160 km/h și vânt de până la 50 km/h atunci când este extins.

Preț GoSun EV Solar Charger

Disponibil pentru livrare în 2025, încărcătorul solar GoSun EV are un preț de 3.000 de dolari. Vă puteți rezerva unul cu un depozit de 100 de dolari.

Încărcătorul solar este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să reducă dependența de stațiile de încărcare publice și să conducă folosind energie solară.

Dispozitivul de încărcare este produs de GoSun, o companie americană specializată în produse solare inovatoare, inclusiv cuptoare solare, frigidere solare și sisteme de iluminat.