Piero Ferrari, fiul lui Enzo Ferrari, a vizitat Galeria Țiriac Collection

Autor: EVmarket Romania
Piero Ferrari, Tiriac Collection,

Piero Ferrari, acționar și vicepreședinte al renumitei companii auto Ferrari, a vizitat galeria Țiriac Collection.

Sosit în România alături de partenera sa de origine română, Romina Ferrari, cei doi au admirat colecția de autovehicule deținută de Ion Țiriac, declarându-se uimiți de unicitatea acesteia la nivel internațional.

Unicul fiu în viață al celebrului fondator al scuderiei și mărcii Ferrari, Enzo Ferrari, Piero Ferrari este în continuare implicat în afacerile celui mai cunoscut brand auto italian al tuturor timpurilor.

În cadrul galeriei Țiriac Collection, Piero Ferrari a putut admira 16 unități Ferrari expuse, din totalul de 22 de modele Ferrari incluse în colecție, fabricate în perioada 1972 – 2021: Ferrari Dino, Ferrari 458 Ferrari Speciale Aperta, Ferrari SF90 Stradale, Ferrari Monza SP2, Ferrari LaFerrari F150, Ferrari Scuderia Spider, Ferrari Maranello, Ferrari F110ABE (Testarosa), Ferrari F106AL (308GT4), Ferrari F101CL, Ferrari California, Ferrari F40, Ferrari 599 GTO F1, Ferrari 812 Superfast, Ferrari 512BB, Ferrari F12 Berlinetta.

Piero Ferrari Tiriac Collection

Galeria Țiriac Collection urmează să fie completată în curând de modelul Ferrari Daytona din 2022, aflat în curs de producție.

„Sunt fascinat de măreția acestui loc unic, o colecție impresionantă de mașini de istorice și modele de ultimă generație, serie limitată,” a declarat Piero Ferrari.

Piero Ferrari s-a aflat astfel la a doua sa vizită la Țiriac Collection, după ce la finalul anului 2020 l-a insoțit personal pe Ion Țiriac la galeria auto din Otopeni.

Colecția auto este deschisă publicului larg de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00, la locația din Otopeni, Calea Bucureștilor, nr. 289, chiar vizavi de aeroportul Otopeni.

V-ar putea interesa și:

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește peste 170 de modele auto și moto emblematice atât clasice, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare