Ce tarife au stațiile de încărcare mașini electrice la Dedeman

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
dedeman

O parte dintre magazinele Dedeman sunt dotate cu stații de încărcare pentru mașini electrice. Compania anunță că în viitor, și alte magazine Dedeman vor fi dotate cu stații electrice.

Stațiile instalate în parcarea magazinelor Dedeman sunt stații normale (22 kW).

Ce tarife au stațiile de încărcare mașini electrice la Dedeman

Alimentarea autovehiculelor electrice, în parcarea magazinelor Dedeman, este contra cost – 1,89 lei/ kwh. Stațiile sunt disponibile doar în timpul programului de funcționare al magazinelor Dedeman.

„Pentru utilizarea stației, te rugăm să te asiguri că deții propriul cablu de încărcare. Pentru mai multe detalii, te poți adresa Biroului de Informații”, anunță compania.

În prezent, Dedeman are disponibile 50 de stații de încărcare auto pentru clienți, dintre care 33 de stații electrice sunt în București.

Retailerul de bricolaj mai deține stații de încărcare mașini electrice în orașele Bârlad, Brașov, Bacău, Hunedoara, Oradea, Iași, Ploiești, Câmpulung Moldovenesc, Craiova și Sfântu Gheorghe.

Stații de încărcare electrică gratuită în București în 2024

Compania are 50 de magazine cu acoperișuri prevăzute cu panouri solare. Acestea produc energie electrică destinată exclusiv autoconsumului prin intermediul centralelor electrice fotovoltaice instalate.

Cum poți calcula cât te costă încărcarea unei mașini electrice

Prețul reîncărcării electrice se calculează în funcție de capacitatea bateriei, raportul dintre autonomia calculată și kilometrajul anual precum și prețul energiei electrice.

Pentru a afla cât costă un plin la o mașină electrică, înmulțiți capacitatea netă a bateriei cu prețul pe care îl aveți pentru un kWh la stația respectivă.

V-ar putea interesa și:

Dedeman în cifre

  • 59 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
  • o gamă de peste 60.000 de produse pentru casă și grădină;
  • între 7.500 și 18.000 mp – suprafața unui magazin;
  • peste 12.800 de angajați;

Dedeman, companie care din 1992 este prezentă în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, a deschis recent (23 decembrie 2022) un nou magazin, la Bârlad.

Dedeman Bârlad este al doilea magazin inaugurat de companie în 2022, după cel din Brașov – Cartier Noua.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare