VIDEO: Aceasta este prima reclamă Tesla

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
reclama tesla

Producătorul american de mașini electrice Tesla, Inc. a publicat un videoclip cu prima reclamă a mărcii. Elon Musk a spus de mai multe ori ca nu va investi în marketing, întrucât cu banii cheltuiți pe publicitate va crea mașini mai bune. Iată că în prezent, s-a răzgândit. Probabil concurența în creștere pe piața de mașini electrice l-a determinat să își schimbe decizia.

Prima reclamă a Tesla a fost publicată pe contul de Twitter al Tesla Asia. Videoclipul nu este un spot publicitar clasic de câteva secunde, are două minute și este mai degrabă un review. Clipul este realizat din opinia unui client de Tesla Model 3, care scoate în evidență experiența de utilizare, cât este de interesantă mașina electrică.

Pentru prima reclamă, Tesla a ales o femeie din Asia, care este manager și are și doi copii mici. Clipul pune accent pe siguranță și confort.

VIDEO: Prima reclamă Tesla

Următoarele reclame Tesla ar putea să fie diferite de la o piață la alta. Aceasta a fost abordarea de publicitate care prinde cel mai bine pe piața din Asia.

Specificații mașini electrice americane:

Tesla, Inc. (Tesla Motors) a fost fondată în 2003 de Martin Eberhard și Marc Tarpenning, iar numele companiei este un tribut adus inventatorului și inginerului electrician Nikola Tesla. Ian Wright a fost al treilea om care s-a alăturat companiei. Cei trei au căutat finanțare și în 2004, Elon Musk a contribuit cu 6,5 milioane de dolari, devenind cel mai mare acționar al companiei. J.B. Straubel s-a alăturat în mai 2004 ca al cincilea angajat. În 2009, cei cinci s-au numit co-fondatori.

Primul model fabricat de compania a fost Roadster, iar din 2012 a fost lansat în producție și Model S. În 2017, compania americană și-a scurtat numele în Tesla, Inc. Tesla Model 3 a fost lansat în 2017, iar Tesla Model Y în 2020.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare