InMotion dezvăluie cel mai rapid monociclu electric din lume

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
InMotion V13 Challenger monociclu electric

Monociclul electric InMotion V13 Challenger tocmai a fost dezvăluit. Este ce mai rapid monociclu electric din lume, poate atinge viteza maximă de 140 km/h.

Deși piața de monocicluri electrice rămâne o nișă adesea trecută cu vederea, aceste vehicule cu o roată devin din ce în ce mai puternice și încep să le atragă atenția celor care caută adrenalină.

Aceste vehicule electrice sunt concepute pentru a oferi un transport electric rapid și ușor de depozitat la destinație, fără să fie nevoie de blocarea acestora în aer liber ca o bicicletă.

În timp ce primele monocicluri electriceaveau performanțe similare cu cele mai multe biciclete și trotinete electrice, industria a dezvoltat progresiv monocicluri electrice mai rapide și mai puternice.

Date tehnice monociclu electric InMotion V13 Challenger

InMotion V13 Challenger este cel mai recent monociclu electric rapid de pe piață. Motorul puternic necesită o baterie de mare capacitate, iar V13 oferă un pachet de baterii de 3.024 Wh.

V13 funcționează cu o tensiune extrem de ridicată de 126 V. Această tensiune de operare mai mare îl ajută să atingă puterea de 4.500 W (6 CP). Și credeți sau nu, acesta este doar puterea nominală continuă. Puterea de vârf este de 10.000 W (13,3 CP).

Cu atâta putere în spatele roții de 22 inch, monociclul electric atinge o viteză de 140 km/h (87 mph), când unitatea este ridicată în aer. Este o viteză mai mare decât cea reală atunci când este condus pe asfalt. Viteza maximă reală a V13 pe asflat este probabil de 90-100 km/h (55-60 mph).

Pentru a menține monociclul în siguranță la viteze mari, V13 include o cursă de suspensie de 90 mm (3,5 inch). Acest lucru este util atunci când cicliștii lovesc denivelări la viteze mari.

V-ar putea interesa și:

În plus, monociclul include un ecran tactil pentru selectarea opțiunilor, două porturi de încărcare pentru o reîncărcare mai rapidă, un port USB-A și un port USB-C pentru alimentarea dispozitivelor mai mici, cum ar fi încărcarea telefonului, și un mâner de rulare pentru a plimba monociclul lângă operator atunci când nu este folosit.

InMotion V13 ar putea avea un preț de 4.600 de dolari. Clienții care fac precomenzi acum se pot bucura de o reducere de 600 de euro, scăzând prețul la 4.000 de dolari.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare