YouTube: Funcții pentru navigarea pe TV

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
youtube tv

YouTube oferă funcții pentru a ne ajuta să navigăm în boom-ul de streaming. Atenția oamenilor se schimbă dramatic pe măsură ce petrec mai mult timp acasă. De aceea, agenții de publicitate lucrează rapid pentru a-și ajusta strategiile creative și media, în special pentru a se orienta către platformele de streaming.

Un raport recent al Comscore spune că peste 70 de milioane de americani transmit conținut pe ecranele TV. Nicăieri această schimbare nu este mai pronunțată decât pe YouTube și YouTube TV.

TOP cele mai populare locuri salvate în Google Maps

YouTube are cea mai mare acoperire și ore de vizionare printre serviciile de streaming acceptate de anunțuri și reprezintă un sfert din tot timpul de vizionare. Durata totală de vizionare a crescut cu 80% pe ecranele TV.

Peste 60% dintre spectatorii conectați la YouTube pe ecranele TV au urmărit un videoclip publicat în ultimele 7 zile. Este un comportament diferit al utilizatorilor atunci când interacționează cu YouTube pe ecranul televizorului.

Google Maps, o nouă grafică și mai multe detalii

Într-un studiu Nielsen comandat de Google, s-a constatat că 26% din timp tinerii de peste 18 ani urmăresc YouTube pe ecranul televizorului, comparativ cu timpul petrecut la TV, care este de 22%.

YouTube: Funcții noi, pentru navigarea pe TV

  •  Brand Lift pe ecranele TV

Pentru spectatori, acest lucru înseamnă că sondajele sunt acum optimizate pentru marele ecran și interactivitatea cu o telecomandă TV, astfel încât oamenii să poată răspunde cu ușurință sau să omită sondajul. Acest lucru va permite specialiștilor în marketing să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la performanța anunțurilor și să optimizeze mai bine campaniile de streaming în timp real, indiferent dacă utilizează Google Ads sau Display & Video 360.

V-ar putea interesa și:

Brand Lift va fi disponibil în următoarele săptămâni pentru aplicația YouTube și la începutul celui de-al treilea trimestru pentru YouTubeTV.

  • Mai multe formate pe marele ecran
  1. Întrucât spectatorii petrec mai mult timp urmărind YouTube pe ecranul televizorului, a fost lansat masthead-ul YouTube pe ecranele TV pentru a ajuta agenții de publicitate în noile campanii.
  2. Anul acesta, compania va aduce mai multă flexibilitate în format streaming, introducând popularul format de anunț care poate fi închis pentru conținutul care ajunge pe ecranul televizorului.

Via blog.google

Foto: Andrés Rodríguez from Pixabay              

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare