Volkswagen face un recall pentru autoturismele VW Tiguan

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
recall VW Tiguan Schimbare proprietar auto

Porsche România face un nou recall și aduce în service pentru reparații 93 de vehicule Volkswagen, ce includ modelele VW Tiguan AD / BW (a doua generație lansată în 2016), cu probleme la dispozitivul de remorcare.

În cadrul supravegherii calității produselor de serie, Volkswagen AG a decis că rechemarea 66K4 deja existentă trebuie extinsă. În cazul în care un autovehicul a fost deja verificat în baza rechemării 66K4 existente, trebuie făcută din nou o verificare a autovehiculului respectiv, datorită criteriilor de verificare extinse.

Repararea autovehiculului durează aproximativ 2 ore.

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile sunt acoperite integral de către producător. Proprietarii mașinilor Volkswagen afectate de rechemări vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Volkswagen pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

V-ar putea interesa și:

Recall VW Tiguan pentru verificarea dispozitivului de remorcare

Volkswagen AG a constatat faptul că, la autovehiculele Tiguan dintr-un interval de fabricație limitat, există posibilitatea ca, din cauza unui defect de fabricație,.să fie montat un dispozitiv de remorcare al cărui mecanism de blocare din modulul de rabatare ar putea fi necorespunzător. Astfel, dispozitivul de remorcare nu poate fi blocat în poziție extinsă și,.prin urmare, nu se poate exclude complet deformarea unui dispozitiv de remorcare aparent extins corect.

O deformare a dispozitivului de remorcare poate duce la deteriorarea remorcii respectiv a suportului de biciclete și a bicicletelor. În cazuri izolate, nu se poate exclude complet nici decuplarea legăturii care asigură tracțiunea.

O remorcă ruptă respectiv un suport de biciclete.sau o bicicletă desprinsă pot periclita alți participanți la trafic și pot duce la accidente.

V-ar putea interesa și:

Din motive de siguranță, este necesară verificarea dispozitivului de remorcare și,.dacă se impune, înlocuirea modulului rabatabil. Până la efectuarea acțiunii, se recomandă renunțarea la utilizarea dispozitivului de remorcare.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare