Un lanț de benzinării din România vinde motorină sub 4 lei

Autor: EVmarket Romania
benzinarii etu preturi

ETU Oil & Gas, divizia de combustibili a companiei Neptun Câmpina, are un preț sub 4 lei pentru un litru de motorină, de 3,88 lei. Este posibil ca acesta să fie cel mai mic preț la benzinării pentru un litru dacă aveți mașini diesel. 

Alte prețuri în benzinariile ETU sunt 4,4 lei pentru un litru de motorină aditivată Super Diesel, 4,12 lei pentru benzină Standard și 4,7 lei pentru benzină Top Premium. GPL costă 2,03 lei. ETU oferă și încărcare pentru mașini electrice.

ETU Oil & Gas are trei benzinării în România: una în Câmpina şi două pe DN1 (Cornu km 86 şi Păuleşti km 68).

Stația peco ETU din Păulești este cea mai mare benzinărie de pe plan local, are peste 6.000 de metri pătraţi. Aceasta a fost cea de-a treia investiție a ETU Oil & Gas și a fost inaugurată în vara anului 2017.

V-ar putea interesa și:

Pe ruta București – Sinaia, cele mai mici prețuri la carburanți (4,33 – 4,38 lei/ litru motorină) sunt în Ploiești, Cornu și Comarnic, potrivit portalului monitorulpreturilor.info.

Locațiile stațiilor ETU Oil & Gas:

  • Câmpina, str. Nicolae Bălcescu nr. 39C, județul Prahova
  • DN1, km 96, Cornu de Jos, județul Prahova
  • DN1, km 68, Păulești, județul Prahova

România are a doua cea mai ieftină motorină din UE

România are al doilea cel mai mic preţ la benzină şi motorină din Uniunea Europeană, după Bulgaria, arată datele Oil Bulletin. Începând cu data de 19 octombrie, în România, motorina costă 0,906 euro pe litru, faţă de media europeană, care este de 1,105 euro pe litru.

V-ar putea interesa și:

Bulgarii plătesc cel mai puţin pentru litrul de motorină, 0,866 euro, în timp ce ţările cele mai scumpe sunt Suedia – 1,341 euro pe litru, Belgia – 1,269 euro şi Italia – 1,260 euro pe litru. Preţurile analizate sunt cele din benzinării, au toate taxele incluse.

În România, cele mai mari lanţuri de benzinării sunt OMV Petrom, Rompetrol, Lukoil, MOL, Socar şi Gazprom.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare