Trei parcări supraterane noi vor fi construite în București

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
parcari cluj 2 parcari supraterane

Primăria Sectorului 5 din Capitală a scos la licitaţie un contract în valoare de 92 de milioane de lei, pentru construirea a trei parcări supraterane în șoseaua Alexandriei, Calea Rahovei și strada Bârcă. Acest proiect presupune amenajarea a peste 700 de noi locuri de parcare.

Una dintre parcări va fi amenajată pe Şoseaua Alexandriei nr. 22-24 şi va avea trei etaje (P+3E). Aceasta va avea aproape 500 de locuri de parcare. Valoarea estimată este de 53 de milioane de lei.

V-ar putea interesa și:

O altă parcare supraterană cu 142 de locuri va fi construită pe Calea Rahovei nr. 327 şi va avea două etaje (P+2E).

Cea de-a treia cu 120 de locuri va fi amenajată pe Strada Bârcă nr. 2 şi va avea două etaje (P+2E). Valoarea acestora din urmă este de 40 de milioane de lei.

Trei parcări supraterane cu 700 de noi locuri de parcare în Sectorul 5

Parcarea de pe Şoseaua Alexandriei (Strada Mărgeanului) va avea şi o piaţă volantă de peste 700 de metri pătraţi. Durata estimată a contractelor este de opt luni, termenul limită pentru primirea ofertelor fiind data de 15 iulie 2021.

De fiecare dată când ies pe teren, mă întâlnesc cu cetăţeni care se plâng că nu au unde să îşi parcheze maşinile. Ştiu că în acest moment locurile de parcare sunt insuficiente pentru numărul mare de autoturisme. Acesta este motivul pentru care am lansat această licitaţie publică pentru construirea de parcări supraterane în locuri foarte aglomerate din Sectorul 5. Vorbim de peste 700 de noi locuri de parcare, a afirmat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

V-ar putea interesa și:

 

Încercăm să venim în sprijinul locuitorilor prin astfel de proiecte, care sunt nevoiţi să piardă zilnic minute bune în căutarea unui loc de parcare în zonele în care au domiciliul. Cele trei parcări supraterane vor fi amenajate după cum urmează: Şoseaua Alexandriei nr. 22-24, Calea Rahovei nr. 327 şi Strada Bârcă nr. 2. Toate vor avea terenuri de sport şi spaţii verzi la ultimul etaj, a adăugat Cristian Popescu Piedone.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare