Traducere Engleză Română: cele mai bune tool-uri

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Traducere Engleză Română, English translation,

Traducere Engleză Română: iată care cele mai bune tool-uri pentru a traduce texte online rapid și gratuit. Numărul de platforme care vă ajută să traduceți rapid un text este în creștere, iar traducerea realizată prin acestea este din ce în ce mai bună.

Pentru o traducere engleză română bună au fost în permanență îmbunătățite aplicațiile. Iată care sunt cele mai bune tool-uri pentru traduceri:

  • translate.google.ro este serviciul gratuit Google de a traduce instantaneu cuvinte, expresii și pagini web din română și peste 100 de alte limbi. În prezent este gratuit și este destul de bun.

Aplicația Google Translate (rating 4,5 stele) funcționează și Offline. Puteți traduce fără conexiune la internet (59 de limbi). Acesta mai permite traducere instantanee cu ajutorul camerei – traduceți instantaneu orientând camera foto înspre textul din imagine (88 de limbi).

V-ar putea interesa și:

Alte funcții oferite de Google Traducere:

–  Fotografii: fotografiați sau importați fotografii pentru traduceri de calitate mai bună (50 de limbi)
–  Conversații: traduceți imediat conversații bilingve (43 de limbi)
–  Scriere de mână: desenați caracterele din text în loc să le tastați (95 de limbi)
–  Vocabular: marcați cu stea cuvintele și expresiile traduse și salvați-le, pentru a le consulta mai târziu (toate limbile)
– Sincronizare pe mai multe dispozitive: conectați-vă pentru a sincroniza vocabularul între aplicație și computer

  • reverso.net este un alt serviciu gratuit de traducere engleză română online, dar și alte limbi internaționale. Acest traducător știe limbile română, engleză, franceză, spaniolă, italiană, rusă. Reverso.net este un dicționar gratuit pentru traduceri din engleză în română, cu milioane de exemple, care folosește traducerea neuronală.

Reverso are și posibilitatea de a efectua o traducere engleză-română în context prin context.reverso.net (Reverso Context). Această platformă vă ajută să traduceți în context cuvinte și expresii din engleză în română. De asemenea, vine cu un dicționar gratuit pentru traduceri din engleză în română, cu milioane de exemple.

V-ar putea interesa și:

O funcție interesantă este verificarea gramatici pentru textele în engleză. Modulul de corectare integrat vă permite să revizuiți textul original în scopul obținerii unei traduceri mai bune.

De asemenea, translatorul vă ajută să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare orală ascultând pronunția textelor, așa cum sunt ele rostite de un vorbitor nativ.

  • bing.com este un alt translator care vă ajută să traduceți rapid cuvinte, fraze și pagini web, din/în engleză și peste 70 de limbi. Translatorul este realizat de Microsoft și poate fi instalat în browser și în Outlook.
Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare