STB introduce plata cu cardul și pe linia 41

Autor: EVmarket Romania
stb plata card linia 41 STB SA, YouthTB,

Primăria Capitalei, prin Societatea de Transport București (STB), extinde plata călătoriei cu cardul bancar contactless, direct la validator, și pentru liniile de tramvai. În primă etapă, proiectul este implementat pe linia tramvaiului 41, precum și pe liniile de noapte 1 și 10.

Tarif călătorie plata cu cardul

Tariful unei călătorii este același, indiferent de tipul de card utilizat: 1,3 lei – pe liniile urbane, 1,5 lei – pe liniile regionale și 3,5 lei – pe liniile expres. Noua modalitate de plată oferă mai multă flexibilitate tuturor călătorilor. Aceasta permite achitarea călătoriei cu orice card bancar contactless, Mastercard sau Visa, emis oriunde în lume, fără comision sau alte taxe.

Bandă unică pentru autobuze pe linia de tramvai în București

Validatoarele contactless, puse la dispoziție în autobuzele Otokar, Mercedes Citaro hibrid, și de la 1 septembrie și în tramvaiele liniilor de noapte și în cele de pe linia 41, permit atât validarea cardului de transport, cât și a cardului bancar.

O nouă linie STB a fost înființată în Sectorul 4

Plata cu cardul a călătoriilor STB prin aplicația B-Pay

Plata cu cardul a călătoriilor STB cu autobuzul și tramvaiul poate fi făcută în București prin aplicația B-Pay. Această aplicație poate fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store. Aplicația B-Pay a fost dezvoltată pentru STB de către compania londoneză de mobile ticketing Masabi, împreună cu Mastercard România și Unicredit Bank. Prin aplicația B-Pay se poate face plata cu cardul a titlurilor de călătorie.

V-ar putea interesa și:

Aplicația le permite celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun oferite de STB să facă plata cu cardul direct din aplicație. Pentru acasta aveți nevoie de un cont pe care îl puteți face prin introducerea unei adrese de e-mail. După crearea contului vă puteți salva cardul în aplicație pentru a plăti titlurile de călătorie.

Urmărește-ne pe Facebook