STB introduce liniile 204 și 305 pentru cartierul Greenfield

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
linia 204 stb

Societatea de Transport București STB SA a început operarea liniei de autobuze 204 care leagă cartierul Greenfield de Terminalul Multimodal Străulești, pentru a conecta cartierul Greenfield cu o stație de metrou.

Două linii STB pentru cartierul Greenfield: 204 și 305

„Ca urmare a testelor efectuate în ultimele zile, și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de transport ale locuitorilor cartierului Greenfield,.STB SA a înființat și începe operarea, din data de 1 Octombrie, a unei noi linii de autobuze cu indicativul 305,.care va avea traseul pe DN1 spre Piața Presei”, spune compania.

V-ar putea interesa și:

Pe lângă liniile 204 și 305, STB SA va dezvolta în continuare rețeaua de transport atât către cartierul Greenfield,.cât și către alte noi cartiere rezidențiale,.făcând astfel mai facilă legătura cu mijloacele de transport de suprafață din zona centrală a Capitalei, cât și cu metroul.

Pe ce linii STB circulă autobuze hibride în București

Primăria Capitalei și Societatea de Transport București STB SA se implică activ.în dezvoltarea unui plan integrat de transport public în comun, astfel încât toți cetățenii să beneficieze de servicii fiabile și calitative.

V-ar putea interesa și:

Societatea de Transport București este responsabilă de transportul public de persoane, de suprafață din București și județul Ilfov. Rețeaua STB este una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa,.cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă. Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km²,.din care 228 km² numai în zona urbană. Aceasta transportă zilnic 2,4 milioane de pasageri pe cele 145 linii de autobuz,.17 linii de troleibuz și 24 linii de tramvai (incluzând metroul ușor menționat).

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare