Șoferii folosesc mașina la fel de des pe tot parcursul anului

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
soferii mol

Șoferii din România continuă să folosească mașina la fel de des iarna precum în restul anului, conform unui sondaj online realizat de MOL România pe un eșantion de peste 2000 de respondenți, participanți în programul de loialitate MOL MultiBonus.

Doar jumătate dintre șoferi apelează la service-uri pentru a pregăti autoturismul de iarnă, deși peste 90%.dintre participanții la sondaj au declarat că folosesc mașina la fel de mult pe timpul iernii ca în celelalte anotimpuri.

V-ar putea interesa și:

Atunci când se pune problema pregătirii pentru iarnă, 78% dintre șoferi spun că.înțeleg utilizarea carburantului special adaptat pentru sezonul rece,.în timp ce peste 90% dintre participanții la această cercetare de piață sunt convinși de importanța folosirii de cauciucuri speciale de iarnă.

Repondenții au menționat că verificarea nivelului de antigel și a stării bateriei.sunt printre operațiunile pe care le fac la începutul iernii.

Șoferii din România alocă timp pentru pregătirea autoturismului de până la 4 ore

Timpul acordat pregătirii autoturismului pentru sezonul rece este de până în 4 ore,.iar în cele mai multe cazuri (peste 70%), bugetul alocat în acest scop este de sub 500 de lei.

Grupul MOL are, de asemenea, o reţea de 1.940 de staţii de servicii în 10 ţări din Europa Centrală şi de Est,.dintre care 240 în România.

V-ar putea interesa și:

Începând cu anul 2018, MOL România este parte a proiectului NEXT-E.care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare