TOP 12 site-uri auto Germania cu mașini SH: VW, Audi, BMW

Oferta de mașini este foarte mare și variată. Prețurile pot fi uneori chilipir

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
vânzări mașini rulate în Germania, samsarii de masini, masini rulate cu km reali, Site-uri auto Germania mercedes, autovit.ro

Cele mai multe anunțuri cu mașini second hand le găsiți pe zece mari site-uri auto Germania. Cum oferta de mașini este foarte mare și variată, prețurile pot fi uneori un chilipir. Trebuie să vă uitați la mașini care nu arată de nota 10. Sunt puțin atinse, au parbrizul ciublit sau necesită un detailing la interior. 

Pentru a găsi mașini ieftine pe cele zece site-uri auto Germania de mai jos trebuie să bifați unul dintre cele două criterii de căutare: km peste 250.000 sau mașini avariate.

Sunt multe mașini avariate care necesită mici reparații, care dacă sunt făcute într-o reprezentanță auto ar fi cam scumpe. În Germania, vopsirea unor elemente de caroserie costă destul de mult comparativ cu România. Prin urmare aveți un avantaj.

Pentru că pe multe site-uri auto Germania nu găsiți limba română sau engleză, vă spunem noi ce reprezintă câteva cuvinte din limba germană:

  • Detailsuche – căutare detaliată,
  • Suchen – căutare;
  • Fahrzeugzustand – starea vehiculului: Neu – nou, Gebraucht – la mâna a doua;
  • Fahrzeughistorie – istoria vehiculului: Beschädigte Fahrzeuge – vehicule avariate, nur anzeigen – afișare numai avariate;
  • Kilometer von – kilometri de la;
  • Kraftstoff – motorizare;
  • Leistung bis – cai putere până la;
  • Erstzulassung – prima înmatriculare;
  • Preis von – preț de la.
  • Deutschland – Germania

Există câteva site-uri auto din Germania care au oferte bune pentru mașini second-hand, întrucât vorbim de una dintre cele mai mari piețe din Europa. În plus, șoferii prețuiesc mașinile, le întrețin și le fac reviziile la timp.

Peste 80 de milioane de locuitori trăiesc în Germania și majoritatea au mașini germane. Aproape 90% din populație folosește internetul, motiv pentru care comerțul online și cumpărarea și vânzarea de produse online sunt germane.

Există numeroase portaluri de tranzacționare online cu anunțuri auto.

Peste zece milioane de mașini își schimbă proprietarul în Germania în fiecare an, dintre care aproximativ 3,5 milioane de mașini pot fi numite noi și 7 milioane de mașini sunt second hand.

Cele mai mari 10 site-uri auto din Germania:

Pe aceste site-uri auto găsiți parcuri auto Germania cu mașini second hand.

1. Auto.meinestadt.de

auto.meinestadt.de

Auto.meinestadt.de este un site cu peste 1,64 milioane de anunțuri cu mașini de vânzare, dintre care un mare număr de anunțuri sunt cu modele VW (340.000 mașini second-hand).

Portalul meinestadt.de reunește toate informațiile locale și ofertele referitoare la locuri de muncă, imobiliare, mașini și timpul liber pentru fiecare locație din Germania.

2. Autouncle.de

autouncle.de

Autouncle.de are peste 1,38 milioane de anunțuri auto, dintre care 1,36 de milioane de anunțuri auto sunt din Germania, peste 82.000 de anunțuri cu mașini SH din România (Autouncle.ro) și peste 320.000 din Spania.

AutoUncle este un site care oferă comparații de prețuri în Europa. În fiecare lună, milioane de consumatori și dealeri folosesc serviciile pentru a găsi cele mai bune oferte și a face schimb de mașini.

Compania a fost fondată în 2010 de frații Johan Frederik Schjødt și Niels Kristian Schjødt împreună cu Jonas Bruun Nielsen. Inițial, AutoUncle a fost conceput pentru a simplifica procesul complex de cumpărare a unei mașini.

De atunci, AutoUncle s-a extins pe 14 piețe de consum diferite, cu birouri în Aarhus (HQ), Hamburg, Dresda, Milano și Cluj-Napoca.

3. Mobile.de

mobile.de

Mobile.de sau Mobile. de/ ro este al treilea cel mai mare site de anunțuri cu mașini din Germania, cu 1,3 milioane de oferte cu autoturisme la mâna a doua.

Pe mobile.de puteți cumpăra sau vinde cu ușurință o mașină. Există mașini second-hand, mașini noi, mașini de epocă, mașini mici și compacte, SUV-uri, limuzine de lux și mașini ieftine. Puteți vinde mașina second-hand, puteți contacta vânzătorii de mașini noi și de mașini second hand.

4. Auto Scout 24

autoscout24.de

Auto Scout24 (autoscout24.de) este al patrulea cel mai mare site auto după numărul de anunțuri cu mașini din Germania. Are peste 760.000 de oferte cu autoturisme înmatriculate în Germania.

AutoScout24 GmbH are sediul în Munchen, Bavaria. AutoScout24 este cea mai mare piață de mașini online paneuropeană, cu peste 30 de milioane de utilizatori pe lună, peste 43.000 de dealeri parteneri și aproximativ 500 de angajați.

5. Gebrauchtwagen.autobild.de

Autobild

Gebrauchtwagen.autobild.de, secțiunea cu anunțuri a revistei auto Auto Bild, are peste 640.000 de oferte cu mașini rulate.

Revista Auto Bild a fost publicată pentru prima dată în ultima săptămână a lunii februarie 1986. Site-ul revistei a fost lansat în 1996.

6. Ebay

ebay

Ebay-kleinanzeigen.de este un site cu aproximativ 600.000 de mașini de vânzare, parte a eBay, înființat în 2005. Brandul Volkswagen are în jur de 130.000 de anunțuri cu mașini, urmat de Mercedes Benz cu 70.000 de anunțuri, BMW și Opel cu câte 67.000 de anunțuri auto.

eBay este o multinațională americană cu sediul în California, care facilitează vânzările auto de la persoană fizică la persoană fizică și de la companie la persoană fizică. În Germania și în alte țări, compania își separă portalul de comerț electronic ebay.de și portalul de anunțuri ebay-kleinwerbung.de.

Acesta din urmă este unul dintre cele mai folosite din Germania și este unul dintre cele mai vizitate 10 site-uri din țară. Are o interfață simplă care permite postarea de anunțuri gratuite.

7. Automarkt.de

automarkt.de

Automarkt.de este un site german cu peste 500.000 de anunțuri cu mașini, dintre care 90.000 de mașini cu prețuri sub 10.000 euro.

V-ar putea interesa și:

8. Autobing.de

autobing.de

Autobing.de este un site auto german înființat în 2010, care are peste 490.000 de anunțuri auto din Germania.

Dacă căutați mașini ieftine, site-ul auto german are peste 1.000 de mașini second-hand la vânzare cu prețuri până la 5.000 euro. Jumătate dintre aceste anunțuri sunt mașini care costă între 4.000 și 5.000 euro.

V-ar putea interesa și:

Alte site-uri auto din Germania de unde îți poți cumpăra mașină second-hand sunt:

9. Quoka.de

quoka

Quoka.de are peste 420.000 de anunțuri cu mașini dintre care 80.000 sunt cu modele Volkswagen, 40.000 de oferte Mercedes, 40.000 de anunțuri cu mașini BMW și tot atâtea cu mașini Audi.

Quoka este un alt site popular de anunțuri gratuite, care este foarte asemănător cu Markt.de. Este unul dintre cele mai vizitate 300 de site-uri din Germania. Pe lângă anunțurile cu mașini, imobiliare și alte lucruri second-hand, acesta permite și anunțuri personale. Interfața cu utilizatorul și sistemul de filtrare sunt clare și clasice în anunțurile online.

10. Markt.de

markt.de

Markt.de este un site german de anunțuri care are și o secțiune dedicată ofertelor auto. Am găsit peste 400.000 de anunțuri cu mașini. Peste 100.000 sunt anunțuri cu mașini Volkswagen.

Markt este un alt site de anunțuri popular în Germania. Este printre cele 250 de site-uri cele mai vizitate din țară. Designul și interfața sunt clasice și permite postarea de anunțuri în mod convenabil. Au și categorii de zboruri și hoteluri.

V-ar putea interesa și:

11.  12gebrauchtwagen.de

12gebrauchtwagen.de

12gebrauchtwagen.de este un site auto german cu peste 366.000 de anunțuri cu mașini la mâna a doua, dintre care 85.000 sunt automobile Volkswagen.

V-ar putea interesa și:

12. Auto.de

auto.de

Auto Germania de la proprietar găsiți și pe site-ul Auto.de are peste 78.000 de anunțuri cu mașini. Aproape 20.000 de anunțuri cu mașini sunt pentru brandul Volkswagen și 13.000 de anunțuri pentru mașini Ford. Circa 900 de anunțuri sunt pentru mașini fabricate după 2007, cu un preț de până în 5.000 euro și un rulaj de cel mult 130.000 km.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare