Recall Volkswagen pentru 4700 de mașini VW Passat și Polo

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
VW Passat B6

Porsche România face un nou recall și aduce în service pentru reparații 4733 de vehicule Volkswagen, ce includ modele VW Passat, Polo, T5, Fox și Crafter, cu probleme la airbaguri.

Recall-ul VW se referă la modelul Passat B6 (3C model 2005 – 2010), Polo 9N (an fabricație 2002-2008),  VW Transporter T5 (7H/7J), Fox (5Z1), Crafter (2E, 2F). Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile sunt acoperite integral de către producător.

Proprietarii mașinilor Volkswagen afectate de rechemări vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica.dacă există un recall Volkswagen pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

RECALL VW pentru înlocuire generator gaz airbag frontal

Compania Takata a comunicat faptul că în cazul unui accident cu declanșarea airbagului,.există riscul de a exploda carcasa generatorului airbagului frontal. Cauza poate fi deprecierea pe termen lung a încărcăturii pirotehnice,.din cauza umidității ridicate a aerului și variațiilor mari de temperatură.

În cazul unui accident cu declanșarea airbagului frontal,.acest fapt poate duce la situația în care fragmente din carcasa generatorului de gaz pot accidenta fatal pasagerii.

Din motive de siguranță, se impune astfel verificarea autovehiculului.

V-ar putea interesa și:

Acțiunea durează aproximativ o oră și este bineînțeles gratuită.

Dacă între timp proprietarul nu se mai află în posesia autovehiculului menționat, se solicită comunicarea,.numele și adresa noului proprietar, respectiv situația autovehiculului.

Volkswagen ID.4 GTX este disponibil în România. Are 299 CP

Număr de vehicule ce ar putea fi afectate în România 4501 unități pentru acțiunea de rechemare 69 AG și 232 unități pentru acțiunea de rechemare 69BE.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare