Recall Seat în România: rechemări service

Autor: EVmarket Romania
Seat mii electric interior

Recall Seat în România: Compania Porsche România recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Seat afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Seat pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. Anul acesta, Seat a făcut 3 recall-uri.

RECALL Seat: Înlocuire airbag pasager

Operația durează aproximativ 90 de minute.

Autovehiculele rechemate în service de Porsche România sunt modelele: Seat Exeo (3R). Perioada de fabricație: 2009 – 2013.

V-ar putea interesa și:

La unele autovehicule Seat Exeo (3R0) din intervalul de serii de caroserie menționat, care pe partea pasagerului față sunt dotate cu un airbag frontal de la producătorul Takata, există posibilitatea de depreciere a încărcăturii pirotehnice, din cauza umidității ridicate a aerului și variațiilor puternice de temperatură.

Aceasta poate duce la situația în care, în cazul unor accidente cu activitatea airbagului frontal de pe partea pasagerului față, să se desprindă părți ale carcasei generatorului de gaz și să accidenteze pasagerii din autovehicul.

În România sunt vizate 370 autovehicule.

RECALL Seat: Înlocuire injectoare

Operația durează între 2 și 3 ore.

Autovehiculele rechemate în service de Porsche România sunt modelele: Seat Ibiza / Seat Arona (KJ) – Seat Toledo (NH) – Seat Leon (5F) – Seat Ateca (KH).

V-ar putea interesa și:

Seat a constatat faptul că din cauza unui defect de fabricație la furnizor, în mod izolat, în fluxul de fabricație a motoarelor și autovehiculelor au intrat injectoare cu toleranțe nepermise cu privire la scurgeri. La autovehiculele în care s-au montat astfel de injectoare, după oprirea pe termen lung a motorului în camera de ardere pot pătrunde cantități reduse de combustibil și pot duce la situația în care nu se mai pot asigura fiabil valorile limită legale cu privire la emisii în următorul ciclu de deplasare.

Număr total mașini afectate de Campania de Rechemare – 5 autovehicule.

RECALL Seat: Actualizare software unitate comandă

Operația durează aproximativ 1 oră.

Autovehiculul rechemat în service este modelul Seat Ateca (KH). An 2020

SEAT a constatat faptul că la autovehiculele fabricate într-un anumit interval de timp există posibilitatea ca, în anumite circumstanțe, din cauza unei valori de parametru neadecvate, unitatea de comandă pentru reglarea farurilor (FCM) să regleze la un unghi de înclinare incorect poziția farului stânga.

În România este vizat 1 autovehicul.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn