Recall Peugeot în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
recall peugeot

Recall Peugeot în România: Compania recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Peugeot afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Peugeot pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. În perioada ianuarie – septembrie 2020, Peugeot a făcut 3 recall-uri.

RECALL Peugeot: Soft motor

Acțiunea se va desfășura până la finalizarea mașinilor implicate în această campanie. Tipul intervenției – electric, durata acesteia este de o oră.

Autovehicule Peugeot rechemate în service: Peugeot 3008, Peugeot 5008

Este posibil ca vehiculele vizate să fie afectate de o defecțiune la injectorul de uree, care l-ar bloca și poate duce la creșterea emisiilor de NOx peste limitele reglementate. Operația constă într-o actualizare a softului motor pentru a evita blocarea injectorului de uree.

Număr autovehiculelor Peugeot, vândute în România, vizate de operațiune – 612 unități. Seriile de sașiu – VIN – le găsiți aici (VF3MCYHZJKL131197 ….).

V-ar putea interesa și:

RECALL: JYD – Amortizor spate

Acțiunea se va desfășura pe termen nedeterminat. Tipul intervenției – mecanic, durata acesteia este de o oră.

Autovehicule Peugeot rechemate în service: Peugeot 208

Vehiculele în cauză pot prezenta o neconformitate a strângerii fixării amortizoarelor spate. În cel mai rău caz, șurubul inferior al amortizorului poate fi pierdut. Operația constă în verificarea și strângerea șuruburilor de fixare a amortizoarelor spate.

Număr autovehiculelor Peugeot, vândute în România, vizate de operațiune – 42 unități. Seriile de sașiu – VIN – le găsiți aici.

RECALL Peugeot: Geometrie punte față

Acțiunea se va desfășura pe termen nedeterminat. Tipul intervenției – mecanic, durata acesteia este de maxim 3 ore.

Autovehicule Peugeot rechemate în service: Peugeot 208

Vehiculele în cauză pot prezenta o neconformitate a reglajului punții față. Acest lucru poate provoca uzura prematură a anvelopelor și o menținere a traiectoriei instabilă. Operația constă în verificarea și reglarea paralelismului punții față. Dacă este necesar și înlocuirea anvelopelor față.

Numărul autovehiculelor Peugeot vizate de operațiune în România: 3 unitățiSeriile de sașiu – VIN sunt VR3UPHMHDKT136338, VR3UPHMHDKT136340, VR3UPHMHDKT136348.

Foto: Fabian Xavier from Pixabay

 Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare