Recall pentru 200 de mașini Skoda Kodiaq și Skoda Karoq

Autor: EVmarket Romania
Skoda Kodiaq recall

Porsche România recheamă în service 196 de autoturisme Skoda Kodiaq și Skoda 9Karoq, întrucât ar putea exista o conexiune sudată inadecvat între pedala de frână și placa pedalei de frână a autoturismului. Există posibilitatea de desprindere a pedalei, riscul unui accident neputând fi exclus.

La modelele cu transmisie DSG produse într-o perioadă limitată de timp, există posibilitatea să fie o conexiune sudată insuficient între pedala de frână și placa pedalei de frână. În cazul frânării cu forță extinsă, poate fi posibilă o deformare a plăcii pedalei de frână, nefiiind exclusă atingerea punctul de desprindere.

V-ar putea interesa și:

Toți dealerii Skoda au fost informați cu privire la această acțiune. Dealerii vor trimite clienților scrisori de rechemare în vederea programării în service.

Lucrările în atelier durează aproximativ o oră și jumătate.

Rechemare Skoda Kodiaq și Skoda Karoq

Din motive de siguranță, toate autoturismele incluse în acțiunea de rechemare 46I5 trebuie verificate. Pentru această operațiune este necesar să contactați departamentul recepție client de la Skoda, pentru a stabili o dată preliminară a vizitei în atelier.

Măsura o să dureze aproximativ o oră și jumătate și este bineînțeles gratuită. Această măsură preventivă este necesară. Până în momentul în care măsura este aplicată, trebuie să adoptați un stil de condus anticipativ și defensiv.

V-ar putea interesa și:

În cazul în care nu mai dețineți autovehiculul, este indicat să furnizați numele și adresa noului proprietar sau locația autoturismului, unui dealer autorizat Skoda.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare