Recall Nissan în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
recall nissan

Recall Nissan în România: Compania recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Nissan afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Nissan pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. În perioada ianuarie – octombrie 2020, Nissan a făcut 3 recall-uri.

RECALL Nissan: Înlocuire airbag pasager

Lucrările necesare vor dura maxim 1 oră.

Autovehicule rechemate în service: Nissan Micra (K14)

Compania a constatat că, în eventualitatea unui impact, există riscul ca la airbagul pasager să se producă o declanșare necorespunzătoare. În astfel de condiții, deși vehiculul îndeplinește toate reglementările legate de protecția ocupanților la impact față, există riscul să nu mai fie îndeplinite toate specificațiile ingineriei constructorului. Scopul acțiunii: înlocuirea airbagului pasager.

Număr de vehicule ce ar putea fi afectate în România –130 vehicule.

V-ar putea interesa și:

RECALL: Înlocuirea etichetei VIN

Lucrările necesare vor dura maxim 15 minute.

Autovehicule rechemate în service: Nissan Micra (K14)

Compania a constatat că există riscul ca valorile referitoare la mase înscrise în eticheta cu seria de șasiu (VIN) să fie incorecte. În astfel de situații, eticheta VIN nu ar mai corespunde cu Certificatul de Conformitate și cu valorile de mase omologate.

Număr de vehicule ce ar putea fi afectate în România –7 vehicule.

V-ar putea interesa și:

RECALL Nissan: Înlocuire capsă airbag pasager

Lucrările necesare vor dura 1,5 ore.

Autovehicule rechemate în service: Nissan Pathfinder (R50)

Compania recheamă vehiculele care au fost deja reparate la precedenta campanie, în vederea înlocuirii capsei cu o variantă de capsă cu soluție desicantă.

În cadrul procesului de monitorizare și îmbunătățire continuă a calității produselor și serviciilor oferite clienților săi, Nissan a identificat un potențial risc la autovehiculul dvs. cu seria de identificare VIN JN8DR09Y82W727309.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Foto: global.nissannews.com

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare