Recall Mercedes pentru peste 1.700 de autoturisme

Autor: Andreea Gutu
mercedes clasa c

Recall Mercedes pentru 1.724 de autoturisme model 205 (a patra generație Clasa C, fabricație 2014 – 2021) și model 253 (a doua generație Clasa C, fabricație 2000 – 2007). Mercedes-Benz România recheamă în service mașinile pentru a verifica și prelucra conductele de gaz ale sistemului de inertizare.

În cadrul monitorizării globale a produselor, Mercedes-Benz AG a constatat faptul că, este posibil ca racordarea conductelor de gaz ale sistemului de inertizare să nu corespundă specificațiilor.

V-ar putea interesa și:

Sistemul de inertizare este conceput pentru a reduce riscul de incendiu în caz de accident,.prin distribuirea argonului, un gaz inert,.în scopul de a răci zonele în care agentul frigorific R1234yf ar putea intra în contact cu componentele fierbinți ale motorului.

În cazul unei conexiuni incorecte a conductelor de gaz.este posibil ca gazul inert să nu fie distribuit conform specificațiilor, afectând efectul de răcire. Prin urmare, riscul de incendiu nu poate fi redus conform intenției în cazul unui accident.

Recall Mercedes în România: compania anunță 4 recall-uri

Va fi informată întreaga rețea de parteneri autorizați și vor fi contactați proprietarii cunoscuți ai autovehiculelor vizate pentru a-i informa despre această campanie și pentru.a se prezenta cu autovehiculul la cel mai apropiat Atelier Autorizat Mercedes-Benz pentru remedieri gratuite.

Lucrările necesare vor dura aproximativ 30 de minute.

Seriile de șașiu – VIN – ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 2/43, W1K2052761G036526, etc).

recall mercedes benz

V-ar putea interesa și:

Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Mercedes pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter și LinkedIn

Știri similare