Recall Land Rover în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
recall land rover

Recall Land Rover în România: Compania Premium Auto recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Land Rover afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Land Rover pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. Anul acesta, Land Rover a făcut două recall-uri.

RECALL Land Rover: Înlocuire siguranțe

Lucrarea va fi efectuată cât mai rapid și mai eficient posibil. După efectuarea unei programări dealerul va putea estima durata intervenției.

Autovehiculele rechemate în service sunt modelul Range Rover Evoque, an 2020. Ţara de origine: Marea Britanie

V-ar putea interesa și:

Jaguar Land Rover a constatat că, în cazul anumitor autovehicule Land Rover dintr-o anumită gamă, este posibilă apariția unei probleme de neconformitate. La câteva autovehicule Range Rover Evoque 2020 a fost identificată o problemă de funcționare a siguranțelor pompelor spălătoarelor pentru parbriz și lunetă de pe tabloul de siguranțe al motorului, existând riscul ca aceste siguranțe să nu funcționeze în situații de îngheț/blocare. Astfel, este generată incapacitatea de acționare a jeturilor de apă pentru spălarea parbrizului, ceea ce poate constitui un risc la adresa șoferului.

Numărul autovehiculelor vândute în România, afectate de campanie: 54 Land Rover Range Rover Evoque, an model 2020.

RECALL Land Rover:  Actualizări software motor

Lucrarea va fi efectuată cât mai rapid și mai eficient posibil. După efectuarea unei programări dealerul va putea estima durata intervenției.

Autovehiculul rechemat în service este un Land Rover Range Rover Evoque, fabricat în anul 2017. Ţara de origine: Marea Britanie.

Compania a constatat ca în cadrul procesului de evaluare continuă a calității este necesară efectuarea unui upgrade la sistemul motorului. În cadrul procesului de producție a mai multor autovehicule, a fost identificată o diferență a nivelului de emisii de CO2, mai mare decât valoarea estimată, în funcție de performanța motorului. În cadrul verificării tehnice detaliate, s-a stabilit împreună cu organismul de omologare că trebuie luate măsuri în vederea eliminării acestei variații.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Foto: Various-Photography from Pixabay

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare