Recall Isuzu în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
RECALL Isuzu

Recall Isuzu în România: Compania Isuzu Rom Auto recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Isuzu afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Isuzu pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. Anul acesta, Isuzu a făcut două recall-uri.

RECALL Isuzu: Înlocuire arcuri lamelare spate

Durata de lucru: aproximativ 3 ore. Campania a fost lansată în 27.01.2020. Valabilitatea campaniei: 8 ani

Autovehiculele rechemate în service de Isuzu Rom Auto sunt modelul Pick-Up Isuzu D-Max, an fabricaţie 2018/2019 (18MY/19MY), Crew cab, 4×2 HR/ 4×4. Țara de origine: Thailanda

La autoturismele afectate poate aparea o rupere a bucșei de prindere a arcului tip lamelar (3 lamele) care se sparge în zona de prindere a bucşei în timpul rulării, iar frâna de parcare poate fi aplicată neaşteptat deoarece cablul frânei de parcare poate fi tras de carcasa punţii spate, rămasă fără suport în unele cazuri.

Număr total autovehicule afectate de Campania de Rechemare – 30 unități. Seriile de sașiu (VIN) ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 6, MPATFS87JKT000564, etc).

V-ar putea interesa și:

RECALL Isuzu: Înlocuire arcuri spate

Lucrările necesare vor dura 2,8 ore. Campanie 21.05.2020. Listă suplimentară

Autovehiculele rechemate în service de Isuzu Rom Auto SRL sunt modelul Isuzu D-Max an fabricaţie 2018/2019 (18MY/19MY), Crew cab, 4×2 HR/ 4×4.

Incidente cu arcul de tip lamelar (3 lamele) care se sparge în zona de prindere a bucşei în timpul rulării, a fost raportat de piaţă. Majoritatea defecţiunilor au fost constatate din cauza zgomotului anormal la rularea cu vehiculul. În unele cazuri, frâna de parcare a fost aplicată în mod neaşteptat, deoarece cablul frânei de parcare a fost tras de carcasa punţii spate nesusţinute. Din cauza diametrului interior necorespunzător al zonei de aşezare a bucşei, se produce o solicitare internă a zonei bucşei care devine mai mare decât rezistenţa la rupere a materialului.

V-ar putea interesa și:

Număr total autovehicule afectate de Campania de Rechemare – 30 unități. Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 25, MPATFS87JJT003812, etc).

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.
Foto: Isuzu

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare