Recall în România pentru SUV-urile Mercedes-Benz GLE

Autor: EVmarket Romania
Mercedes Benz GLE

Mercedes-Benz România recheamă în service 147 de automobile Mercedes-Benz GLE (model 167), pentru a verifica dacă furtunurile de evacuare a condensului din sistemul de aer condiționat au fost instalate corect la anumite autovehicule.

În cadrul monitorizării globale a produselor, Mercedes-Benz AG a constatat faptul că, este posibil ca furtunurile de evacuare a condensului din sistemul de aer condiționat să nu fi fost instalate corect la anumite autovehicule.

Prin urmare, condensul se poate scurge în interiorul vehiculului și poate provoca defecțiuni la diferite componente electrice ale Mercedes GLE.

De exemplu, riscul de incendiu cauzat de un scurtcircuit ar putea crește, apelul de urgență automat (eCall) poate eșua, este posibil să nu fie posibilă deblocarea și/sau pornirea vehiculului sau activarea modului avarie motor. Acest lucru ar crește riscul de rănire și accidente.

V-ar putea interesa și:

Va fi informată întreaga rețea de Parteneri Autorizați și vor fi contactați proprietarii cunoscuți ai autovehiculelor vizate pentru a-i informa despre această campanie și pentru a se prezenta cu autovehiculul la cel mai apropiat Atelier Autorizat al Companiei pentru remedieri gratuite.

Scopul acțiunii: verificarea instalării furtunurilor de scurgere a condensului și corectarea, dacă este necesar.

Lucrările necesare vor dura aproximativ 30 de minute. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Mercedes pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

V-ar putea interesa și:

Numărul de vehicule ce ar putea fi afectate în România este de 147 unități Mercedes GLE. Seriile de șașiu – VIN – ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 2/6, WDC1671191A 017395, etc).

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram