Recall Ford România pentru 107 mașini Kuga PHEV

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
recall ford kuga phev

Ford România recheamă în service 107 autoturisme Ford Kuga PHEV (hybrid plug-in), pentru a înlocui acumulatorul de înaltă tensiune. Fără noul pachet de ventilaţie montat pe vehicul, gazele fierbinţi sunt direcţionate către alte componente depăşind temperatura de lucru pentru care au fost proiectate, putând duce la un incendiu al vehiculului.

Recall Ford Kuga PHEV: Înlocuire acumulator de înaltă tensiune

În cazul puţin probabil în care acumulatorul de înaltă tensiune (HV).al vehiculului sau componentele de control al încărcării dezvoltă o problemă tehnică,.poate fi necesar ca acumulatorul de înaltă tensiune să ventileze gaze fierbinţi pentru a elibera presiunea şi căldura. Inginerii Ford au dezvoltat un pachet de protecţie adiţional pentru.ventilaţia sistemului de înaltă tensiune, pentru a proteja componentele de căldura generată în aceste condiţii rare.

Aceste evenimente legate de ventilaţia sistemului de înaltă tensiune sunt foarte rare,.dar fără noul pachet de ventilaţie montat pe vehicul,.gazele fierbinţi sunt direcţionate către alte componente depăşind temperatura de lucru pentru care au fost proiectate, putând duce la un incendiu al vehiculului. Acest eveniment se poate produce şi în timp ce vehiculul este conectat şi se încarcă atunci când nu este supravegheat.

V-ar putea interesa și:

Dealerul Ford autorizat va inspecta vehiculul, va înlocui acumulatorul de înaltă tensiune şi va monta Kitul de ventilaţie pentru Kuga PHEV. Vor fi trimise scrisori în legătură cu această campanie tuturor utilizatorilor de autoturisme.afectate pentru a se prezenta la cel mai apropiat Reparator autorizat Ford.

Durata, în funcție de natura intervenției este cuprinsă între 3 – 8 ore.

Autovehiculele rechemate în service sunt Kuga PHEV. Seriile de sașiu (VIN) 20S61, ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 4/4, WF0FXXWPMHKP32827, etc).

kuga phev

În ultima comunicare oficială cu privire la rechemare s-a solicitat să nu se conecteze vehiculul pentru a încărca acumulatorul de înaltă tensiune,.să se utilizeze doar modul Auto EV şi să se folosească modurile pentru noroi adânc şi zăpadă adâncă până la notificări ulterioare. Este esenţial să se continue în această direcţie. În conformitate cu obligaţiile de siguranţă a produselor,.se reamintește că nerespectarea acestei îndrumări poate cauza acumulatorului transmisiei din vehicul să dezvolte o problemă tehnică ce poate duce la o posibilă incendiere a vehiculului.

V-ar putea interesa și:

Noii acumulatori de transmisie devin acum disponibili şi, în funcţie de data vânzării vehiculului dvs. Kuga PHEV,.veţi primi în curând un comunicat de la Dealerul Ford autorizat,.care vă va invita să confirmaţi o programare pentru înlocuirea acumulatorului transmisiei. Dealerul Ford autorizat va executa, de asemenea, o serie de acţiuni legate de robusteţe,.care vă vor readuce vehiculul la calitatea şi funcţionalitatea superioare pe care le aşteptaţi de la un Ford Kuga electric hibrid cu baterie reîncărcabilă.

Dacă nu mai deţineţi sau nu mai răspundeţi pentru vehicul va trebui să notificaţi.„Schimbarea adresei sau a proprietarului” pe website.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare