Recall Dacia în România: rechemări 2020

Autor: EVmarket Romania
Dacia logan recall dacia

Recall Dacia în România: Compania Renault Commercial Roumanie recheamă în service anul acesta mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Dacia afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Dacia pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia. Anul acesta, Dacia a făcut un recall.

V-ar putea interesa și:

RECALL Dacia: Bornă electrică alternator

Durată acțiune – poate varia între 0,8 ore și 2 ore.

Autovehiculele rechemate în service de Renault Commercial Roumanie sunt Dacia Logan II și Dacia Sandero II.

Renault a identificat o posibilă neconformitate a bornei electrice a alternatorului.

Scopul acțiunii: verificarea cablajului de baterie de pe vehicul. În situația în care se va considera necesar, se va înlocui alternatorul. Această intervenție va fi realizată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de Dacia.

Numărul autovehiculelor ce ar putea fi afectate în România, vizate de operațiune este de 48 vehicule.

V-ar putea interesa și:

Și brandul Renault a avut 4 recall-uri în România pentru mașinile sale: verificarea conformității strângerii șuruburilor și piulițelor ale trenului de rulare spate, inlocuirea conductei de alimentare carburant, bornă electrică alternator, verificare eleron.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram

Știri similare