Prima țară în care Uber impune vaccinarea angajaților

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
restrictii trafic uber bolt pitesti ploiesti vaccinarea uber sibiu ridesharing, taxa auto,

Compania Uber a anunțat că vaccinarea va deveni obligatorie pentru angajaţii săi din Statele Unite, în contextul în care varianta Delta a noului coronavirus a determinat o nouă creştere a numărului de cazuri de COVID-19 la nivel global.

Uber a amânat revenirea angajaţilor în birouri, pe plan global, pentru sfârşitul lunii octombrie. Însă, în funcție de evoluția pandemiei, aceștia vor putea reveni la birouri când situația va permite acest lucru.

Vaccinarea obligatorie în companii americane

Anunțul făcut de Uber vine la puțin timp după ce alte două companii americane, Google şi Facebook, au cerut angajaților care vor reveni la birouri să se vaccineze.

Uber încheie un parteneriat cu Kia pentru mașini electrice

În America, milioane de angajați vor fi obligați să se vaccineze și să poarte măști în permanență. Alte măsuri sunt testele COVID-19, o dată sau de două ori pe săptămână.

Aproape jumătate din populaţia americană este vaccinată cu schemă completă. vaccinarea

V-ar putea interesa și:

În România, Uber este prezent în 12 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Brăila, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

V-ar putea interesa și:

Foto: Dariusz Sankowski from Pixabay

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare