Poşta Română deschide o rută poştală rutieră către Paris

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Posta Romana Paris

Compania Naţională Poşta Română a adăugat o nouă destinaţie poştală rutieră București-Paris. Așadar, Poşta Română îşi extindă reţeaua rutieră la nivel european și începând cu luna octombrie, efectuează curse directe cu maşinile companiei, către capitala Franţei.

Rută poştală rutieră către Paris

Cursa auto a fost inaugurată odată cu plecarea primului transport către Paris, efectuat cu autoutilitară şi sofer ale Poştei Române, cu peste o tonă de trimiteri poştale. Maşina a ajuns miercuri, la Paris și a plecat spre Bucureşti în aceeași zi.

V-ar putea interesa și:

Cursa auto Bucureşti – Paris, care va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Franţa şi destinaţie România, va avea o frecvenţă de două ori pe lună. Parisul se adaugă astfel destinaţiilor deservite deja rutier de Poşta Română: Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Germania şi Italia.

Poşta Română continuă să îşi extindă reţeaua rutieră la nivel european. În contextul crizei provocate de pandemia cu Sars-Cov-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil, Poşta Română găseşte soluţii pentru a-şi respecta angajamentele asumate şi pentru a asigura confortul clienţilor săi, siguranţa trimiterilor lor, dar şi rapiditatea livrării acestora,

a afirmat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Compania Naţională Poşta Română a mai lansat anul acesta, o nouă cursă poștală rutieră: București – Milano și retur. Aceasta garantează schimbul de trimiteri poștale cu origine Italia și destinație România. Primul transport efectuat cu mașina Poștei Române a ajuns deja la Milano, încărcată cu peste o tonă de trimiteri poștale.

Operatorul național de servicii poștale continuă să își extindă rețeaua rutieră la nivel european. Primele destinații au fost Bulgaria, Serbia, Ungaria, Germania și acum Italia.

Poşta Română lansat o rută poştală auto anul acesta, Bucureşti – Timişoara – Frankfurt şi retur. Aceasta asigură siguranţa trimiterilor şi rapiditatea livrării acestora. Inițiativa se datorează crizei provocată de pandemia SARS-CoV-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil.

La nivel național, Poșta Română deține 41 de oficii județene de poștă și două sucursale, respectiv: Fabrica de Timbre și Sucursala Servicii Express. Pe teritoriul țării noastre există șapte centre regionale de tranzit.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare