Poşta Română adaugă o nouă destinație: Marea Britanie

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
posta romana Marea Britanie

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a adăugat o nouă destinaţie pe harta reţelei rutiere europene: Marea Britanie. Transportul poştal va permite schimbul de trimiteri între Marea Britanie şi România. Primul transport a fost deja efectuat la începutul săptămânii, pe ruta directă Bucureşti – Timişoara – Londra.

Cursa auto a fost inaugurată odată cu plecarea primului transport către Londra, efectuat cu autoutilitară şi şofer ale Poştei Române, cu peste o tonă de trimiteri poştale. Aceasta a fost prima cursă pe ruta menţionată, urmând ca transportul să aibă o frecvenţă de două ori pe lună.

Cursa externă se organizează întotdeauna din Timişoara, iar şoferii vor fi asiguraţi de Sucursala Timişoara.

V-ar putea interesa și:

Poșta Română adaugă Marea Britanie pe listă

Marea Britanie se adaugă astfel destinaţiilor deservite deja rutier de Poşta Română: Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Germania, Franţa şi Italia.

Aşa cum am promis, continuăm să identificăm noi rute terestre şi soluţii alternative de transport, ţinând cont de situaţiile întâlnite în ultimele luni şi de restricţiile cauzate de pandemia de Sars-Cov-2. Poşta Română îşi respectă astfel angajamentele asumate în faţa clienţilor săi, a spus Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

V-ar putea interesa și:

Poşta Română lansat o rută poştală auto anul acesta, Bucureşti – Timişoara – Frankfurt şi retur. Aceasta asigură siguranţa trimiterilor şi rapiditatea livrării acestora. Inițiativa se datorează crizei provocată de pandemia SARS-CoV-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil.

La nivel național, Poșta Română deține 41 de oficii județene de poștă și două sucursale, respectiv: Fabrica de Timbre și Sucursala Servicii Express. Pe teritoriul țării noastre există șapte centre regionale de tranzit.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare