Poșta Română a inaugurat cursa poștală București Milano

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Poșta Română

Poșta Română a inaugurat o nouă cursă poștală rutieră: București – Milano și retur. Aceasta garantează schimbul de trimiteri poștale cu origine Italia și destinație România. Primul transport efectuat cu mașina Poștei Române a ajuns deja la Milano, încărcată cu peste o tonă de trimiteri poștale.

Operatorul național de servicii poștale continuă să își extindă rețeaua rutieră la nivel european. Primele destinații au fost Bulgaria, Serbia, Ungaria, Germania și acum Italia.

V-ar putea interesa și:

Poșta Română oferă soluții alternative pentru schimbul de trimiteri poștale

Situația fără predecent care a bulversat societatea anul acesta iar, pe langă alte restricții, au fost închise aeroporturile și au apărut, astfel, întârzieri necontrolabile, ne-a obigat să găsim soluții alternative de transport pentru a putea livra la destinație trimiterile clienților Poștei Române. Așa am decis înființarea unei noi curse auto pe ruta București – Milano și retur. Ne dorim, în felul acesta, să ne putem duce la îndeplinire misiunea nostră, aceea de a creea punți intre oameni”, a afirmat Horia Grigorescu, Directorul General al companiei.

Compania Naţională Poşta Română a mai lansat o rută poştală auto anul acesta, Bucureşti – Timişoara – Frankfurt şi retur. Aceasta asigură siguranţa trimiterilor şi rapiditatea livrării acestora. Inițiativa se datorează crizei provocată de pandemia SARS-CoV-2, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil.

La nivel național, Poșta Română deține 41 de oficii județene de poștă și două sucursale, respectiv: Fabrica de Timbre și Sucursala Servicii Express. Pe teritoriul țării noastre există șapte centre regionale de tranzit.

V-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare