Poliția Română: Au fost trimise amenzi false șoferilor

Autor: EVmarket Romania
iphone politia romana sofer circulatie amenzi codul rutier

Publicat pe: 20 oct. 2021 / Poliția Română avertizează asupra unei noi înșelăciuni. Mai mulți șoferi români au primit e-mail-uri prin care au fost informați că au fost sancționați pentru depășirea vitezei legale. Șoferilor li s-a cerut să plătească amenda online.

„Acest e-mail nu este emis de Poliția Română! Este doar un nou tip de înșelăciune! Nu dați curs unor astfel de solicitări și verificați orice foarte bine, înainte de a introduce online datele bancare!”, au scris reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București pe pagina oficială de Facebook .

Poliția Română atrage atenția că este vorba de o înșelătorie și avertizează românii să nu dea curs unor astfel de solicitări.

politia romana

De asemenea, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală anunță că un val de mesaje false este transmis prin e-mail în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF.

„E-mail-uri false în numele ANAF! Nu deschideți emailurile provenite de la [email protected]!”, avertizează Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Poliția poate opri fugarii cu dispozitive cu vârfuri ascuțite

Mesajele false utilizează denumirea, precum și coordonatele instituției (număr telefon, adresa poștală). ANAF precizează însă că nu are deschisă adresa respectivă de e-mail.

V-ar putea interesa și:

Foto: Facebook Politia Romana

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare