Peugeot face un nou recall pentru 200 de maşini

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
peugeot e 2008 spate

Trust Motors recheamă în service 201 autoturisme Peugeot 2008 pentru actualizarea softului calculatorului control motor, astfel încât să poată fi evitată blocarea injectorului de uree.

Vehiculele Peugeot vizate sunt suspectate de un defect al injectorului de uree, care se poate bloca și duce la creșterea emisiilor NOx peste limitele reglementate.

Tipul intervenției – electric. Durata intervenției este de o oră.

V-ar putea interesa și:

Operația constă în actualizarea softului calculatorului control motor, pentru a evita blocarea injectorului de uree. Toți dealerii au fost informați de această campanie. Dealerii vor informa clienții prin scrisoare sau contact telefonic cu privire la această campanie de a se prezenta cu autovehiculul la cel mai apropiat service autorizat.

Numărul autovehiculelor, vândute în România, vizate de operațiune este de 201 autoturisme. Seriile de șașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 2, VR3UDYHYJKJ854450, etc).

Constructorul solicită ca, pe vehiculul dumneavoastră marca Peugeot, model 2008, să se actualizeze softul calculatorului control motor. O defecțiune a injectorului de uree, poate bloca și duce la creșterea emisiilor NOx peste limitele reglementate.

V-ar putea interesa și:

Această operație indispensabilă va fi realizată, bineînțeles, gratuit și va necesita imobilizarea vehiculului dumneavoastră maxim o oră. Pentru această problemă contactați cel mai apropiat Reparator Agreat Peugeot, imediat după primirea unei scrisori cu specificația în cauză, pentru a stabili data la care puteți să-i încredințați mașina dumneavoastră.

Dacă nu mai sunteți proprietarul vehiculului, trebuie transmiteți prezenta scrisoare actualului proprietar sau o returnați expeditorului.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook

Știri similare