Parcarea Străulești, gratuită pentru cei cu abonament Metrorex

Autor: Andreea Gutu
parcare gratuita, parcarea Straulesti

Parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești din București va devine gratuită, pentru călătorii cu abonament Metrorex valabil (inclusiv o zi) şi doresc să parcheze autoturismul în interiorul acesteia, spune Metrorex.

Parcarea Străulești vine în sprijinul conducătorilor auto care doresc să călătorească prin București cu metroul. Gratuitatea oferită deținătorilor de abonamente pentru locul de parcare se aplică zilnic, în intervalul 06:00–23:00.  În cazul depășirii orei 23:00, se aplică tariful normal de 0,5 lei/oră.

Parcarea Străulești are 3 etaje

Parcarea Metrorex de la Străulești este amenajată pe 3 etaje, dispune de 660 de locuri, 3 lifturi, 11 automate de plată și o casierie. Parcarea terminalului multimodal a costat bugetul statului 77 de milioane de euro.

V-ar putea interesa și:

Terminalul Multimodal Străulești a fost dat în folosință în noiembrie 2018 și oferă publicului călător multiple facilități, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafață (STB), parcare de tip Park&Ride, săli de așteptare și este prevăzut cu scară rulantă, lift și trotuar mobil pentru a facilita accesul direct în stația de metrou Străulești.

De asemenea, la Terminalul Multimodal Străulești din București se face legătura cu două linii regionale de autobuz, cu o linie de troleibuz și cu două linii STB.

V-ar putea interesa și: Străulești

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn