Noi sedii pentru permise de conducere și înmatriculare auto

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
sedii permise auto cetateni straini Codul rutier uk permis suspendat permise de conducere permisele de conducere

Vor fi înfiinţate încă 26 de sedii pentru permise de conducere şi înmatricularea mașinilor. Serviciile publice judeţene pentru permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor vor organiza aceste sedii secundare şi în alte localităţi, pe lângă cele existente în municipiile reşedinţă de judeţ.

Aceasta măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetățenilor care solicita derularea de operațiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă intre sediul aflat în municipiul reședință de județ sau sediul secundar, ceea ce vă conduce la diminuarea distantelor parcurse în vederea soluționării diferitelor operațiuni, dar și la reducerea aglomerației”, a afirmat Marcel Vela.

V-ar putea interesa și:

În aceste sedii secundare se vor desfășură activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor. Tot aici se pot eliberara și plăcutele cu numerele de înmatriculare. În zilele de marți și joi, cetățenii vor putea beneficia de aceste servicii fară a fi nevoie să se deplaseze până în municipiile reședință de județ.

Unde vor funcționa noile sedii

Cele 26 de sedii vor funcționa astfel: Sebeș – Arad, Câmpulung – Argeș, Onești – Bacău, Năsăud – Bistriță Năsăud, Dorohoi – Botoșani, Făgăraș – Brașov. Caransebeș – Caras-Severin, Câmpia Turzii – Cluj, Medgidia – Constanta, Tecuci – Galați, Toplița – Harghita, Petroșani – Hunedoara. Urziceni – Ialomiță, Pașcani – Iași, Bragadiru – Ilfov, Sighetu Marmației – Maramureș, Reghin – Mureș.  Roman – Neamț, Caracal – Olt, Campina – Prahova, Mediaș – Sibiu, Câmpulung Moldovenesc – Suceava, Lugoj – Timiș, Măcin – Tulcea, Bârlad – Vaslui și Drăgășani – Vălcea.

Direcția Regim Permise de Conducere și înmatriculare a Vehiculelor, Inspectoratul General al Politiei Romane și Instituțiile Prefectului din județele pe care le-am enumerat vor întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acestei masuri, pentru că din data de 22 septembrie să fie operationalizate”, a spus Ministrul de Interne.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare