Nissan face un recall pentru autoturisme Juke și e-NV200

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
nissan recall e-nv200

Nissan România recheamă în service 91 de autoturisme Nissan Juke (F15) și Nissan e-NV200 (ME0) pentru înlocuirea airbag-ului șofer, astfel încât în eventualitatea unei declanșări, capacitățile de reținere ale airbag-ului să nu fie diminuate și airbagul să funcționeze corespunzător.

Nissan a constatat că există riscul ca airbagul care echipează anumite vehicule model.Juke (F15) sau Nissan e-NV200 (ME0) să funcționeze necorespunzător.

La aceste airbaguri există posibilitatea ca, în eventualitatea unei declanșări,.gazul airbag-ului să intre în contact cu capacul frontal, ceea ce ar putea afecta materialul pernei de airbag. În astfel de condiții, capacitățile de reținere ale airbag-ului ar putea fi diminuate.

Compania va contacta toți posesorii vehiculelor potențial afectate în vederea înlocuirii airbag-ului șofer,.fără costuri pentru client.

Durata intervenției pentru recallul modelelor Nissan e-NV200 și Juke este de aproximativ jumătate de oră.

Puteți să contactați un Reparator Autorizat Electric Nissan și să stabiliți o programare în service cu scopul verificării și reparației vehiculului.

Reparația durează aproximativ o jumătate de oră și va fi efectuată gratuit.

V-ar putea interesa și: all

În cadrul acestui recall, dealerul autorizat va inspecta vehiculul şi va monta airbagul pentru șofer,.pentru a se activa și funcționa corect în eventualitatea unei declanșări.

Vor fi trimise scrisori în legătură cu această campanie tuturor.utilizatorilor de autoturisme afectate pentru a se prezenta la cel mai apropiat Reparator autorizat Nissan.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare