Moveecar va livra mașini de la licitații online de pe Autobid.de

Autor: Andreea Gutu
A+A-
Reset
autobid.de

GEFCO a anunțat un parteneriat cu Autobid.de, o platformă de licitații online de mașini second-hand. Prin acest acord, Moveecar, un brand GEFCO axat pe managementul vehiculelor, va livra mașinile clienților.

„Suntem foarte entuziasmați să lucrăm cu Autobid.de, un lider pe piața internațională a mașinilor second hand. Împărtășim o viziune a unui serviciu de primă clasă pentru o experiență continuă a clienților și suntem foarte încântați să oferim partenerului nostru oferta noastră de one-stop shop prin Moveecar,” a declarat Frank Erhard, directorul general al GEFCO Germania.

Autobid.de devine partener Moveecar pentru livrarea vehiculelor licitate direct până la ușa clientului.

GEFCO se bazează pe expertiza sa aprofundată pe piețele de mașini rulate și a mobilității, pentru a oferi soluții de transport optimizate, vizibilitate end-to-end și o experiența de livrare „last-mile” pe care clienții săi finali o așteaptă acum de la brandurile auto majore. Clienții pot evalua costurile și condițiile de transport încă din timpul procesului de licitație și pot rezerva transportul cu ușurință și online.

GEFCO va livra mașini electrice Polestar la domiciliu, în China

„Din punct de vedere al experienței clienților, livrarea last-mile este un pas critic în călătoria oferită clientului de licitații,” spune Peter Lindner, membru al Consiliului de Auktion &Markt AG.

De la începutul pandemiei Covid-19, capacitatea de a oferi servicii care protejează integritatea vehiculelor, în timp ce este redus contactul fizic, a jucat un rol critic pentru experiența și încrederea clienților.

Pentru a face față acestei provocări, GEFCO oferă „livrare contactless” (fără contact între șofer și clientul final) și pregătește vehiculele livrate în conformitate cu cele mai recente recomandări privind sănătatea și siguranța.

Autobid.de funcționează ca unul dintre cei mai importanți comercianți de vehicule uzate din Europa. Cu peste 25.000 de dealeri înregistrați, aproape 150.000 de vehicule vândute pe an, nouă centre de licitație și un pachet complet de servicii complete, compania stabilește standarde în domeniu de peste 30 de ani.

Autobid.de înseamnă un remarketing extrem de profesionist și oferă o platformă ideală către producători renumiți, puncte de vânzare de brand, bănci, companii de leasing, agenții de închiriere de mașini și operatori de flote pentru comercializarea eficientă și eficientă a stocurilor de vehicule uzate.

V-ar putea interesa și:

Mai mulți jucători de mobilitate utilizează platforma digitală Moveecar pentru o varietate de servicii, inclusiv livrarea vehiculelor direct de la compuși la clienții finali și depozitarea și renovarea mașinilor uzate.

Pentru a face față acestei provocări, GEFCO oferă „livrare contactless” (fără contact între șofer și clientul final) și pregătește vehiculele livrate în conformitate cu cele mai recente recomandări privind sănătatea și siguranța.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare