Mașina potrivită: Serviciul auto care te lasă să testezi 4 mașini

Autor: Dan Vache

Premieră în domeniul auto: Porsche Finance Group România lansează abonamentul care te lasă să găsești mașina potrivită întrucât poți conduce 4 mașini diferite în decursul unui an.

Abonamentul auto al companiei de finanțare, servicii de management de flote și produse de mobilitate permite utilizarea mașinii pe o perioadă minimă de trei luni cu opțiunea de prelungire automată.

Tesla Roadster: Prețuri, autonomie, dată de lansare

Abonamentele auto pot fi contractate exclusiv online, pe porschebank.shop. Abonamentul nu presupune plata unui avans, iar valoarea lunară acoperă costurile asociate utilizării mașinii, mai puțin carburantul.

Abonamentul asigură accesul simplu la mașina potrivită, la momentul potrivit și se adresează persoanelor care nu doresc să dețină o singură mașină pentru perioade lungi de timp, ci vor să păstreze flexibilitatea în opțiunile de mobilitate.

Serviciul este destinat persoanelor cu nevoi de mobilitate diferite în timp, celor care doresc testarea unui model pe perioade mai lungi, anterior unei eventuale achiziții, cât și celor care vor să testeze ultimele tehnologii din domeniu.

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla 2021

Un client poate conduce până la patru mașini diferite în decursul unui an pentru a afla care este mașina potrivită.

În prezent, oferta include autoturisme ready to drive, mărci și modele diverse, aparțînând concernului Volkswagen și distribuite local prin intermediul rețelei Porsche România.

„Abonamentul auto răspunde unui stil de viață modern, definit prin flexibilitate și mobilitate. Împreună cu Porsche România, am configurat o ofertă variată de modele auto performante, inclusiv mașini electrice, care să ofere beneficiarilor o experiență de condus memorabilă”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group România.

Abonamentul auto se adresează persoanelor fizice, PFA și juridice și poate fi accesat chiar și pentru călătorii în afara țării.

Lime, parteneriat cu Uber: cum arată trotinetele din București

„Autoturismul va deveni din ce în ce mai mult, dintr-un bun achiziționat, un serviciu plătit”, a completat Helian Redai, Head of Sales & Marketing, Porsche Finance Group România.

V-ar putea interesa și:

Contractarea abonamentului este simplă și intuitivă. Odată selectată mașina și durata abonamentului, se realizează verificarea datelor financiare, identificarea la distanță și semnarea electronică a contractului. După plata unei taxe de garanție online, mașina ajunge la utilizator în câteva zile de la rezervare.

Costul abonamentului depinde de modelul ales și de perioada contractată (3, 6 sau 12 luni) și acoperă toate serviciile conexe utilizării mașinii: chirie, mentenanță, asigurări RCA & CASCO, asistență rutieră, mașină la schimb, rovinietă și management anvelope.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare