Hyundai face un recall pentru Hyundai Tucson NX4e

Autor: Cosmin Lixandru
A+A-
Reset
Hyundai Tucson 2021

Hyundai Auto România a lansat o campanie de rechemări în service pentru 16 autoturisme hibride Hyundai Tucson NX4e, Tucson NX4e (MHEV, HEV și PHEV), fabricate în Cehia. 

Operațiunea de recall pentru modelul Hyundai Tucson NX4e (a patra generație, fabricată începând din 2020) constă în: verificare module cortină airbag stânga/ dreapta și reasamblare dacă sunt torsionate.

La unele autovehicule modulele cortină airbag stânga/ dreapta pot fi torsionate datorită unei probleme de asamblare.

Ce mașini ieftine puteți cumpăra prin Programul Rabla

Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule afectate de această Campanie de Rechemare și pentru care sunt date de contact corecte și complete (min: nume, adresă ) cu indicația de a se prezenta la cel mai apropiat Atelier din Rețeaua autorizată Hyundai Auto România.

Durata aproximativă a intervenției pentru Tucson NX4e este de 0,3 ore.

V-ar putea interesa și:

Numărul total autovehicule afectate de Campania de Rechemare este de 16 unități. Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 4/4, TMAJC81BHMJ060126, …).

Campanie “Verificare module cortină airbag stânga/ dreapta” a rechemat în service mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică.

Lime, parteneriat cu Uber: cum arată trotinetele din București

Proprietarii mașinilor Hyundai afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

V-ar putea interesa și:

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Hyundai pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Tesla Roadster: Prețuri, autonomie, dată de lansare

În ianuarie, Hyundai Auto România a rechemat în service 163 de autoturisme Hyundai Tucson NX4e (HEV si MHEV), Santa Fe TM PE și Santa Fe TM PE (HEV), fabricate în Korea, pentru o posibilă defecțiune a siguranței eCall și verificare a seriei de șasiu.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare