Hyundai face un recall pentru 5555 de mașini Tucson TLe

Autor: EVmarket Romania
Hyundai Tucson 2021

Hyundai Auto România a lansat o campanie de rechemări în service pentru 5555 de autoturisme Hyundai Tucson Tle, fabricate în Korea. Operațiunea constă în revizuirea cablajului modulului ABS și într-o actualizare de soft.

Un scurtcircuit electric în unitatea ABS poate apărea la modelul Hyundai Tucson Tle. Acest lucru poate duce la producerea unui incendiu în compartimentul motor.

V-ar putea interesa și:

Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule afectate de această Campanie de Rechemare și pentru care sunt date de contact corecte și complete (min: nume, adresă ) cu indicația de a se prezenta la cel mai apropiat Atelier din Rețeaua autorizată Hyundai Auto România.

Scopul acțiunii: Revizuirea cablajului modulului ABS și în cazul autovehiculelor cu frână de parcare electrică efectuarea actualizării de soft.

Durata aproximativă a intervenției este de 0.6 ore.

Numărul total autovehicule afectate de Campania de Rechemare este de 5555 unități. Seriile de sașiu (VIN), ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 4/64, TMAJ381ADGJ007297, …).

Hyundai recheamă în service 400 de mașini Hyundai i20

Campanie “Revizuire cablaj modul ABS și actualizare soft ” a rechemat în service mai multe modele de mașini pentru defecțiuni. Intervenția este efectuată gratuit, toate costurile fiind acoperite integral de către fabrică. Proprietarii mașinilor Hyundai afectate de rechemări în service vor fi anunțați prin intermediul unor scrisori pentru a se programa la o unitate de service.

V-ar putea interesa și:

Cei care nu sunt primul proprietar, au cumpărat mașina din străinătate, pot suna la un dealer pentru a verifica dacă există un recall Hyundai pentru modelul lor. Operațiunea este gratuită și pentru aceștia.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Foto: Milan Mottl from Pixabay

Urmărește-ne pe Facebook șInstagram