Grecia – Promachonas: interzisă intrarea pe timpul nopții

Autor: EVmarket Romania
Kulata Promachonas Grecia, Bulgaria, aglomeratie

Ministerul Afacerilor Externe anunță cetăţenii care intenţionează să călătorească în Grecia că, începând cu data de 29 octombrie 2020, nu mai este permisă circulaţia prin punctul de trecere a frontierei Kulata (Republica Bulgaria) – Promachonas (Republica Elenă) în intervalul orar 00:30 – 05:00.

Conform MAE, măsura survine ca urmare a includerii regiunii Serres (Grecia) în categoria unităților administrativ teritoriale supuse restricțiilor de circulație (nivelul 4 de alertă), conform căreia este interzisă complet deplasarea pe timpul nopții.

V-ar putea interesa și:

Cetățenii români care merg în Grecia pot solicita asistența consulară

Cetățenii români, care merg în Grecia, pot solicita asistența consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena :+302106774035 și Consulatului General al României de la Salonic :+302310340088, apelurile fiind redirectionate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

V-ar putea interesa și:

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă : +306978996222 și Consulatului General al României de la Salonic : +306946049076.

In luna iulie, cozile de mașini ajungeau la 10 km la granița bulgară-greacă Kulata Promachonas, pe partea bulgară a frontierei, potrivit The Sofia Globe. Kulata Promachonas este singura intrare rutieră în Grecia.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare