Google Maps afișează cazurile de Covid-19 din zona ta

Autor: EVmarket Romania
Locuri Google Maps covid-19, ios 17

Foarte mulți oameni apelează la Google Maps pentru informații esențiale despre cum să ajungi dintr-un loc în altul. Și mai interesant este că, în timpul pandemiei, când preocupările de siguranță sunt cele mai importante, Google Maps afișează cazurile de Covid-19.

Cum poți afla concret despre acest lucru? Au fost concepute funcții ca alerte Covid-19 pentru cei care sunt în tranzit, pentru a te ajuta să fi în siguranță atunci când ești într-un spațiu deschis.

TOP cele mai populare locuri salvate în Google Maps

Urmează să fie introduse informații de bază despre Coronavirus în hărți. Vor fi afișate informații despre cazurile Covid-19 dintr-o zonă, astfel încât să poți lua decizii despre cum să procedezi, unde să mergi și ce să faci în anumite situații.

Cum funcționează acest sistem pentru Covid-19

Când deschizi Google Maps, atingi butonul informații de bază din colțul din dreapta sus al ecranului.și dai click pe „Covid-19 info”. Vei vedea o medie pe o perioadă de șapte zile de cazuri noi de Covid la 100.000 de persoane pentru zona hărții.pe care o privești și o etichetă care indică dacă cazurile sunt crescătoare sau descrescătoare.

Codificarea culorilor te ajută, de asemenea, să distingi cu ușurință densitatea noilor cazuri dintr-o zonă. Datele referitoare la tendințele cazurilor sunt vizibile la nivel de țară pentru.toate cele 220 de țări și teritorii acceptate de Google Maps, împreună cu datele la nivel de stat sau provincie, județ și oraș, acolo unde sunt disponibile.

V-ar putea interesa și:

De unde se obțin datele despre Covid-19

Datele prezentate în categoria informații de bază Covid provin.din mai multe surse autoritare, inclusiv Johns Hopkins, New York Times și Wikipedia. Aceste surse obțin date de la organizații de sănătate publică, cum ar fi Organizația Mondială a Sănătății, ministere ale sănătății guvernamentale,.împreună cu agenții de sănătate și spitale de stat și locale. Multe dintre aceste surse alimentează deja informațiile despre Covid în Căutare.și urmează să se extindă aceste date pe Google Maps.

Google Maps, o nouă grafică și mai multe detalii

Pentru că deplasarea este mai complicată în această perioadă de timp, se dorește ca noile funcții Google Maps să te ajute să ajungi acolo.unde ai nevoie în siguranță și cât mai eficient posibil. Categoria informații de bază Covid începe să se implementeze în toată lumea pe Android și iOS în prezent.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare