Ford România recheamă în service 132 de mașini Ford Focus

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Ford Focus ecoboost hybrid

Ford România recheamă în service din motive de siguranţă 132 de autoturisme Ford Focus (fabricate între 2018 – 2020), pentru inspecție prezon transmisie automată. 

O serie de vehicule Ford Focus dotate cu transmisie automată ar putea suferi deteriorarea cablajului din cauza frecării. Deteriorarea poate duce la aprinderea luminii de avertizare a motorului pe tabloul de bord, la un ralanti slab, la reducerea puterii sau la calarea motorului.

V-ar putea interesa și:

Dealerul Ford autorizat va inspecta vehiculul şi va efectua toate actualizările necesare. Vor fi trimise scrisori în legătură cu această campanie tuturor utilizatorilor de autoturisme afectate pentru a se prezenta la cel mai apropiat Reparator autorizat Ford.

Durata, în funcție de natura intervenției este cuprinsă între 0.5 și 2.4 ore. Nu va exista nicio taxă, iar dealerul Ford va face toate demersurile pentru a minimaliza neplăcerile cauzate.

Număr de vehicule afectate în România: 132 de autoturisme Ford Focus. Seriile de șasiu (VIN) 20S74, ale autovehiculelor ce fac parte din campanie le găsiți aici (pagina 5, WF0MXXGCHMJA03224, etc).

Ford Focus și Ford Fiesta, disponibile Mild-Hybrid

Cine deține un vehicul care poate fi afectat de această stare, este important să se prezinte cu mașina la un dealer autorizat Ford. Aceste vehicule au mai fost la un dealer Ford autorizat pentru finalizarea unui Program de siguranţă similar. Scopul a fost verificarea unei posibile frecări dintre un prezon al transmisiei și cablajul motorului. Din păcate, din cauza unei probleme la momentul reparaţiei, este posibil ca modificarea să nu fi fost efectuată în întregime pe vehiculele acestea.

V-ar putea interesa și:

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare