Cum repornesc / resetez ecranul tactil Tesla

Autor: EVmarket Romania
ecranul tactil Tesla

Dacă ești posesorul unui autovehicul Tesla și ecranul tactil nu mai răspunde la comenzi sau se comportă neobișnuit îl poți reporni / reseta singur.

Cum repornesc / resetez ecranul tactil Tesla

Reporniți ecranul tactil numai atunci când vehiculul este oprit și se află în treapta Parcare. Afișarea stării mașinii, avertizările privind siguranța, camera de marșarier etc. nu vor fi vizibile în timpul repornirii.

  1. Comutați în treapta Parcare;
  2. Mențineți apăsate ambele butoane de derulare de pe Volan până când ecranul tactil devine negru. Apăsarea pedalei de frână în timp ce țineți apăsate butoanele de derulare nu are niciun efect și nu este necesară.
  3. După câteva secunde, apare sigla Tesla. Așteptați aproximativ 30 de secunde până la repornirea ecranului tactil.
cum resetez ecranul tactil tesla

Foto: Tesla

V-ar putea interesa și:

Dacă ecranul tactil tot nu răspunde sau se comportă neobișnuit după câteva minute, încercați să opriți și să reporniți alimentarea vehiculului (dacă este posibil). Consultați Oprirea și repornirea alimentării vehiculului.

Apăsarea butoanelor de derulare repornește doar ecranul tactil. Nu repornește nicio altă componentă a vehiculului și nu dezactivează și reactivează alimentarea Model 3.

V-ar putea interesa și:

Oprirea și repornirea alimentării Tesla

  1. Comutați în treapta Parcare.
  2. Pe ecranul tactil, atingeți Comenzi > Siguranță > Oprire.
  3. Așteptați cel puțin două minute fără a interacționa cu vehiculul. Nu deschideți portierele, nu atingeți pedala de frână, nu atingeți ecranul tactil etc.
  4. După două minute, apăsați pedala de frână sau deschideți portiera pentru a activa vehiculul.

Urmărește-ne pe FacebookX și LinkedIn