Trenul CFR Otopeni – Gara de Nord face 15 min

Autor: EVmarket Romania
statie tren CFR calatori aeroport trenuri aeroport otopeni

Linia de cale ferată Gara de Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă a fost finalizată in 2023. Trenul CFR Otopeni – Gara de Nord are un timp de călătorie între 15 și 17 minute.

Noua cale ferată spre Aeroport pornește din zona de racordare (fosta Haltă Odăile) pe aproximativ 600 m, traseul continuă cu o zonă de consolidare, în lungime de 900 metri și un viaduct de 1,52 km, care supratraversează DN1, până la noua stație de călători, de la Terminalul Sosiri Aeroportul Internațional Henri Coandă.

V-ar putea interesa și:

Pentru călătoria cu trenurile CFR Călători pe relații de pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă pot fi achiziționate legitimații de călătorie electronice (bilete de tren), prin transmiterea unui SMS la numărul 7458.

Biletul de tren prin SMS are o valabilitate de 30 de minute.

Pentru achiziționarea unei călătorii CFR se va transmite prin SMS la numărul 7458 litera:

B – pentru un bilet spre stația București Nord

O – pentru un bilet spre stația Aeroport Henri Coandă

STB desființează linia de autobuz 780 spre Aeroportul Otopeni

Prin transmiterea unui SMS se pot achiziționa legitimații pentru o singură persoană, adult (bilet întreg). În urma transmiterii SMS-ului, călătorul va primi un mesaj SMS cu un link, prin care va putea accesa codul QR de verificare.

Tariful unui bilet de tren prin SMS la CFR, în orice direcție (București-Aeroportul Otopeni și retur), este de 6,5 lei.

Biletul poate fi cumpărat de la aparatele din Gara cu 5,5 lei sau plătit cu cardul bancar in tren. Un bilet cumpărat cash de la controlor vă costă 11 lei.

Citiți și:

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn