Auchan vrea 400 de magazine în rețeaua Petrom

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
Auchan Petrom

OMV Petrom și Auchan Retail România anunță acordul de extindere a parteneriatului pentru deschiderea a 400 de magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție Petrom.

Parteneriatul marchează intrarea brandului Petrom într-o nouă etapă de dezvoltare, care va fi reflectată prin rebrandingul stațiilor. Brandul Auchan ajunge astfel în peste 250 de localități cu aproximativ 2.500 de produse alimentare și nealimentare.

V-ar putea interesa și:

Zona de magazin existentă în cadrul stației de distribuție carburanți va fi reamenajată și va propune clienților comerțul de proximitate MyAuchan. Remodelările magazinelor sunt programate să fie realizate pe parcursul următorilor ani.

În funcție de suprafața stației, pe rafturi se vor găsi până la 2.500 de produse dintr-o gamă variată: de la produse alimentare, inclusiv produse proaspete, fructe și legume.  Vor fi și produse non-alimentare, precum cosmetice, detergenți, produse pentru bebeluși și accesorii auto.

Stațiile Petrom, în proces de modernizare

Stațiile Petrom vor intra într-un amplu proces de modernizare care, pe lângă amenajarea de magazine MyAuchan, include înlocuirea elementelor de identitate vizuală. Vor exista și lucrări exterioare în zona pompelor și în cea a serviciilor adiacente (spălătoria de mașini, alimentarea cu GPL). În plus, în cadrul a cinci stații-pilot de distribuție, se vor crea culoare rapide, respectiv pompe la care se poate achita direct, cu cardul sau cu telefonul mobil.

Extinderea parteneriatului cu Auchan Retail România la nivelul întregii rețele de stații Petrom reprezintă un pas important în dezvoltarea brandului Petrom și un reper în strategia noastră de a îmbunătăți experiența clienților noștri. Cu o singură oprire, clienții noștri vor avea posibilitatea de a-și face cumpărăturile, odată cu alimentarea cu carburanți, economisind timp. Această abordare este unică și inovatoare pe piața din România și vine în întâmpinarea așteptărilor consumatorului modern și ale generației tinere, cu un program cotidian dinamic și alert, spune Radu Căprău, membru al directoratului OMV Petrom.

V-ar putea interesa și:

Auchan va remodela magazinele din stațiile Petrom

Vom remodela magazinele din stațiile Petrom pe parcursul mai multor ani pentru a oferi clienților un comerț sub brandul MyAuchan iar, progresiv, vom adăuga din ce în ce mai multe servicii de comerț digital, în completarea serviciilor deja oferite de Petrom, spune Ionuț Ardeleanu, director general Auchan Retail România.

Cooperarea dintre OMV Petrom și Auchan Retail România, un concept nou pentru piața din România, a început în anul 2017.

V-ar putea interesa și:

În februarie 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România au semnat un Memorandum de Înțelegere cu scopul de a analiza extinderea colaborării într-un parteneriat de lungă durată. Memorandumul a fost aprobat de Consiliului Concurenței în luna iulie a anului trecut. La finalul lui 2019, OMV Petrom și Auchan Retail România aveau deschise 17 magazine de proximitate MyAuchan în stațiile de distribuție marca Petrom.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare