Splash crește flota de trotinete electrice cu 500 de vehicule

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
trotinete electrice Splash

Splash, start-up românesc care oferă servicii de micro mobilitate urbană prin închirierea de trotinete electrice, anunță creșterea flotei cu 500 de vehicule. Splash devinde astfel, în mai puțin de un an, unul dintre cei mai mari jucători pe piața locală, cu cca. 600 de unități disponibile pentru închirieri.

Decizia de extindere a business-ului vine și că urmare a creșterii cererii privind mobilitatea urbană, într-un context care a accentuat mai ales nevoia de siguranță a oamenilor. În plus, serviciul de închiriere trotinete Splash, prezent deja pe piața românească din 2019, reprezintă în momentul de față și o soluție rapidă la decongestionarea traficului urban.

”Traversăm o perioadă plină de provocări, că urmare a pandemiei de COVID-19, iar Bucureștiul, mai mult ca oricând, are nevoie de alternative la transportul în comun, care să faciliteze deplasarea în siguranță dintr-un colț al orașului în celălalt. Astfel, ne dorim să le oferim bucureștenilor această alternativă, dar, în același timp, să fim cele mai colorate trotinete de pe străzile capitalei. În acest sens, ne-am propus să îi aducem pe cei care ne urmăresc pe conturile noastre de social media în contact cu Bucureștiul mai puțin știut, să punem în lumina reflectoarelor muzee, case cu istorie sau străzi mai puțin umblate și, de ce nu, business-uri alternative care au nevoie de susținere mai ales în această perioadă” a precizat Cosmin Doroftei, cofondator și CEO Splash.

Splash – investiție de 1 MIL. euro

Investiția realizată de Splash în businessul de închirieri de trotinete este de aproximativ un milion de euro. Compania are în prezent peste 5.000 de utilizatori activi și se așteaptă ca numărul acestora să crească la 30.000 în urmă măririi flotei.

V-ar putea interesa și:

Caracteristici trotinete Splash:

  • suspensie telescopică pe roata din față,
  • display,
  • autonomie 50 km,
  • roți de 10 inch.

Pentru a folosi trotinetele Splash, utilizatorii trebuie să descarce aplicația, să localizeze o trotinetă pe hartă și să o deblocheze cu ajutorul unui card bancar.

Prețuri închirieri trotinete electrice Splash

Deblocarea costă 3 lei, iar pentru fiecare minut tariful este de 50 de bani. Astfel, o oră cu o trotinetă electrică Splash va costa 33 de lei.

Compania anunță că prin programul de „juicing”, oricine poate câștiga bani accesând aplicația, colectând trotinetele descărcate de pe stradă și încărcându-le acasă.

V-ar putea interesa și:

Splash e un start-up 100% românesc, fondat în 2019, care oferă servicii de micro mobilitate urbană prin închirierea de trotinete electrice. Business-ul s-a născut din dorința de a oferi o alternativă la transportul în comun, dar și pentru a încuraja un stil de viață activ, alternativ și „green”.

Pe piața de închiriere trotinete București activează companiile: Splash, Lime, Bolt, Wolf-e Rides, I’Velo, Flow, Melc și E-TWOW Easy Rental.

Urmărește-ne pe FACEBOOK

Știri similare