Bolt 4 este noua trotinetă electrică Bolt. Pe străzi, în 2021

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
Bolt 4 scooter

Bolt, platformă europeană de mobilitate, aduce pe străzi în 2021 trotineta electrică Bolt 4, dezvoltată pentru a garanta călătorii mai sigure.

Noua trotinetă electrică Bolt 4 este echipată cu senzori care detectează accidentele, căzăturile, frânarea bruscă și modurile nesigure de condus. Construcția trotinetei a fost optimizată pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare mai sigură decât în trecut.

Trotineta electrică Bolt 4 are cel mai coborât centru de greutate, o gardă la sol mai mare, un unghi de rulare îmbunătățit și o greutate foarte redusă. Anvelopele pneumatice oferă o aderență sporită și sunt potrivite, în special, pentru condițiile meteorologice dificile, permițând o distanță de frânare mai mică, viraje mai sigure și plimbări mai confortabile pe pietre sau suprafețe inegale.

Aceasta este trotineta electrică Mercedes Benz

Un set de caracteristici hardware și software, cum ar fi detectarea frânării bruște și alertele vocale inteligente, permite trotinetei Bolt 4 să minimizeze riscul de accidente, prin educarea și avertizarea călătorilor, alertarea pietonilor și prin avertizarea echipelor locale, gata să reacționeze oricând este necesar.

Bolt 4 este proiectată și construită integral intern, echipa Bolt fiind responsabilă direct de fabricarea și furnizarea componentelor. Designul trotinetei și soluția sa unică de schimbare a bateriei sunt în curs de brevetare.

Cea de-a patra generație a trotinetei electrice Bolt 4 va fi lansată pentru prima dată la Bergen, Norvegia, la începutul anului 2021.

bolt4_specs

V-ar putea interesa și:

Ne-am angajat să facem din micromobilitate un mod de transport accesibil pentru toată lumea, iar siguranța este prioritatea noastră principală. Deși ne dorim ca din ce în ce mai mulți oameni să renunțe la mașinile personale pentru alternative mai ecologice, este important să ne asigurăm că trotinetele sunt utilizate în mod responsabil, astfel încât acestea să poată fi cu adevărat benefice pentru orașe și comunități”, a declarat Dmitri Pivovarov, director micromobilitate la Bolt.

poze_Bolt-Safety-Toolkit

Noua trotinetă Bolt este 100% reciclabilă, cu o durată de viață estimată la 60 de luni.

Bolt oferă în prezent servicii de micromobilitate în 45 de orașe și 15 țări din Europa. În 2021, compania își va extinde serviciul de partajare a trotinetelor și bicicletelor electrice pentru a acoperi peste 100 de orașe.  Bolt a lansat trotinetele electrice în România anul acesta în București, Cluj-Napoca și Constanța.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara, Constanța și Iași.

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram

Știri similare