Audi AG aduce pe piață trotineta electrică Audi

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
trotineta electrica Audi

După ce Mercedes-Benz a lansat trotineta electrică Mercedes-Benz eScooter cu motor de 500 W (preț 1.070 euro), este rândul rivalului Audi AG să aducă pe piață trotineta electrică Audi (Audi electric kick scooter). Aceasta este disponibilă la dealerii Audi în anumite țări din Europa și pe shops.audi.com la un preț de 828 euro cu TVA.

Trotineta electrică Audi, realizată în parteneriat cu Segway-Ninebot, va deveni un accesoriu în automobilele mărcii germane. Brandurile auto lansează aceste trotinete electrice pentru a determina șoferii să adopte vehiculele electrice. Practic aceștia pot folosi trotineta electrică din portbagaj pentru ultimii km până la destinație, lăsând mașina electrică la încărcat într-o stație.

Trotineta electrică Audi va fi propulsată de un motor Segway de 350 W amplasat în roata spate. Aceasta folosește șasiul și tehnologia modelului Ninebot MAX G30D (cca. 670 euro pe evoMAG.ro). Modelul poate atinge o viteză maximă de până la 20 km / h având o autonomie de până la 65 km cu o singură încărcare, una dintre cele mai lungi din clasa sa.

Trotineta electrică Audi – design cu referire la Audi Quattro

Trotineta Audi vine cu autocolante inspirate de Audi Quattro, care aduc un omagiu celor 40 de ani de aniversare Quattro. Designul Audi Heritage este deosebit de atrăgător pentru clienții de toate vârstele. Colecția Heritage ne amintește de povestea de succes a Audi Quattro și de victoriile sale cu adevărat legendare.

Cele mai bune trotinete electrice la un preț de circa 3.000 lei

Trotineta Audi oferă un confort optim datorită tracțiunii spate și anvelopelor pneumatice de 10 inch care absorb șocurile în timpul mersului.

Scuterul electric Audi dispune de un sistem inteligent de gestionare a bateriei, lumini LED față și spate, dar și de reflectoare certificate K-MARK.

Trei scutere electrice lansate de Seat

Specificații Audi e-scooter

Capacitate acumulator 15.3 Ah
Durata de încărcare 6 h
Autonomie acumulator 65 km
Voltaj baterie 42 V

Seat eXS, trotinetă electrică pentru fanii Seat

Lungime 1167 mm
Lățime 472 mm
Înălțime 1203 mm
Greutate 18.7 Kg

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare