WhatsApp pregătește noi schimbări importante în aplicație

Autor: Dan Vache
A+A-
Reset
aplicatii WhatsApp

WhatsApp pregătește noi schimbări importante în aplicație, iar una se referă la ștergerea mesajelor trimise. A fost luată decizia ca limita de timp pentru ștergerea mesajelor să fie de două zile față de o oră în prezent. 

Aplicația WhatsApp le va permite utilizatorilor să își ascundă starea online pentru anumite persoane din agendă sau să renunțe la un grup fără ca restul persoanelor să fie notificate. Prin urmare, starea „last seen” (ultima dată când a fost vizibilă o persoană) nu va mai afișa nici când ești online.

WhatsApp testează și o soluție care va bloca utilizatorii să facă capturi de ecran mesajelor, ceea ce le permite să partajeze informații cu alte persoane. Spre deosebire de mesajele care dispar, mesajele de vizualizare „o dată” nu dispar după o anumită limită de timp.

Anul trecut, WhatsApp anunţa lansarea funcţiei View Once prin care utilizatorii vor putea trimite fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare. Funcţia View Once șterge automat din fereastră fotografiile şi videoclipurilor trimise după ce au fost văzute. Utilizatorii care au trimis mesajul foto / video prin WhatsApp View Once vor vedea dacă acesta a fost vizualizat.

V-ar putea interesa și:

Anul acesta, WhatsApp a lansat reacțiile emoji și a lansat o nouă variantă pentru mesajele vocale. Cu ajutorul acestei opțiuni de emoji, utilizatorii pot răspunde rapid la mesajele pe care le primesc. Sistemul este similar cu cel care a fost introdus pe Facebook Messenger. Utilizatorii trebuie să țină apăsat pe mesajul pe care l-au primit. După aceea, apare un meniu care include 6 emoji-uri.

Foto: Pexels.com

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare