TOP cele mai vândute branduri de smartphone-uri în România

Autor: EVmarket Romania
A+A-
Reset
smartphone-uri Oppo, ram+

OPPO este al treilea jucător pe piața de smartphone-uri din România în trimestrul al treilea. Pe primele locuri sunt brandurile Samsung și Xiaomi, în timp ce pe locurile 4 și 5 sunt Apple și Lenovo.

Astfel, OPPO ajunge în România la o cotă de piață de 14%, la finalul celui de-al treilea trimestru din 2021.

OPPO Romania

Compania a intrat pe piața locală în iunie 2020, după lansarea smartphone-urilor Reno3 Pro 5G și Find X2.

La începutul acestui an ne propuneam o creștere nemaiîntâlnită pentru un brand de smartphone-uri în România, iar rezultatele raportului Canalys confirmă acest obiectiv ambițios al nostru. Ne concentrăm în continuare pe extinderea disponibilității produselor OPPO, dar și pe optimizarea portofoliului nostru, a spus Cosmin Moldovan, Sales Director OPPO în România.

În al treilea trimestru al acestui an, a înregistrat pe piața locală o creștere a vânzărilor de 130%, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior. Compania a fost în această perioadă brandul cu cea mai bună evoluție a vânzărilor în România.

OPPO ajunge la o cotă de piață de 14% pe piața de smartphone-uri

Creșterea accelerată a cotei de piață în România este susținută de smartphone-urile din seria Reno, iar odată cu Reno6, brandul a adus pe piața din România primele smartphone-uri cu garanție standard de 3 ani, respectiv Reno6 Pro 5G și Reno6 5G.

Portofoliul OPPO cuprinde smartphone-uri, căști wireless, brațări pentru fitness, ceasuri inteligente. Produsele sunt disponibile la partenerii oficiali ai companiei: Altex, DIGI, eMAG, Flanco, MediaGalaxy, Orange, Telekom și Vodafone.

V-ar putea interesa și:

OPPO este dedicat dezvoltării standardelor globale 5G fiind totodată și prima companie care a comercializat smartphone-uri 5G pe piata din Europa. Totodată, colaborează cu peste 50 de operatori de telefonie mobilă din toată lumea pentru a accelera dezvoltarea tehnologiilor 5G la nivel internațional.

Foto: OPPO

Ne puteți scrie pe adresa team@ evmarket.ro.

Urmărește-ne pe FacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare