Mio lansează noile camere auto de bord MiVue 955W

Autor: Cristian Gubandru
A+A-
Reset
Mio MiVue 955W

Mio, cel mai mare producător de camere de bord, lansează noile camere auto de bord Mio MiVue 955WD (filmare față-spate) și Mio MiVue 955W (filmare față). Noile modele oferă filmare 4K și o serie de tehnologii.

Ce oferă noile camere auto de bord Mio MiVue 955WD și MiVue 955W

Modelul MiVue 955WD ofera filmare 4K pentru camera din față și 2.5K pentru camera din spate. Camera de spate de pe modelul 955WD utilizează senzorul premium de la Sony, Starvis, pentru a înregistra în regim nocturn la rezoluție 2.5K, iar șoferul va fi avertizat atunci când mașina din spatele său este prea aproape prin funcția „Alertă” de posibilă coliziune.

Modelul Mio MiVue 955W este un model de cameră auto de bord pentru față cu filmare la calitate 4K premium, astfel încât fiecare detaliu să poată fi mărit.

Tehnologia Mio Night Vision

Atât Mio MiVue 955WD, cât și Mio MiVue 955W beneficiază de tehnologia Mio Night Vision, asigurând imagini clare datorită utilizării lentilelor de sticlă, care oferă durabilitate crescută și transfer ridicat al luminii.

Alături de senzorul mare de 1/1.8”, camera livrează imagini de o claritate remarcabilă și culori vii, în același timp înregistrând clipuri mai luminoase în condiții de luminozitate scăzută.

V-ar putea interesa și:

Funcția Wi-Fi high-speed de pe ambele modele asigură o transmitere la viteză foarte mare a înregistrărilor, iar codul QR de pe camere face mai ușoară conectarea cu aplicația MiVue Pro.

Camerele dispun și de monitorizare prin GPS, alerte de camere de radar fixe din Europa, cu actualizare gratuită, o stație de andocare de tip QuickClick și unghi ajustabil al camerei, înregistrare permanentă cu modul parcare și un super-capacitor pentru condiții extreme.

V-ar putea interesa și:

Noile modele MiVue 955WD și MiVue 955W pot fi achiziționate de la parteneri locali precum Altex, eMAG, evoMAG, F64, Media Galaxy, etc. Noile camere auto de bord au un preț recomandat de 1.449 lei pentru varianta duală, respectiv 1.099 lei pentru varianta simplă.

Urmărește-ne pe Google NewsFacebookTwitter șLinkedIn

Știri similare